Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki + Mikrofon

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie Razery, Creativy, logitechy i inne shity grają jak marketowe słuchawki po 5 dych. Jak już bierzesz headset to Superlux HMC631, AKG GHS1, Kingston CloudX lub jakieś QPAD.

To tak na szybko, jakbyś chciał coś innego to pisz, określimy twoje wymagania

Opublikowano

Powiedz jakiej muzyki słuchasz, jaki już sprzęt miałeś, jaką masz kartę dźwiękową, jakie preferujesz brzmienie. Słuchawki bardziej nauszne czy wokółuszne, otwarte/zamknięte ? Podaj jakieś info to polecimy dobry sprzęt

Opublikowano

Powiedz jakiej muzyki słuchasz, jaki już sprzęt miałeś, jaką masz kartę dźwiękową, jakie preferujesz brzmienie. Słuchawki bardziej nauszne czy wokółuszne, otwarte/zamknięte ? Podaj jakieś info to polecimy dobry sprzęt

Miałem słuchawki max do 70zł, więc nie mam nic do powiedzenia o nich.

Słucham nightstepu, dubstepu, nightcoru, complexectro - wszystko z tak zwanym "pierdolnięciem".

Karta dźwiękowa zintegrowana z płytą główną, ale mam zamiar sobie wmontować normalną.

Wolę wokółuszne zamknięte.

Po namyśleniu wolę słuchawki z wmontowanym mikrofonem.

Te słuchawki mają być głównie do gier FPS - tam się liczy każdy dźwięk :P

Ale chciałbym też, żeby mikrofon nie był do dupy, tylko, żeby był też ładny dźwięk z niego :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Jak headset to już Ci podałem jedyne słuszne wybory, do tego jakiegoś Xonara najlepiej zewnętrznego kup. Ale lepiej wyjdziesz na słuchawkach + osobnym mikrofonie, mówiłeś, że jakiś pojemnościowy kupujesz to możesz na nim gadać :p

Opublikowano

Jak headset to już Ci podałem jedyne słuszne wybory, do tego jakiegoś Xonara najlepiej zewnętrznego kup. Ale lepiej wyjdziesz na słuchawkach + osobnym mikrofonie, mówiłeś, że jakiś pojemnościowy kupujesz to możesz na nim gadać :P

Właśnie po namyśle, doszedłem do wniosku, że lepiej by było headseta wziąć, bo jakbym miał na lana ze znajomymi (bo u nas w mieście czasem robione lanówki np. w CS:GO), to nie wziąłbym pojemnościowego i osobnych słuchawek :)

W takim razie dzięki za wypowiedź :)

Temat uważam za zamknięty :)

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...