Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mogę stworzyć darmowy server minecraft?

Gość MaciekGplay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W dzisiejszym temacie chciałbym poruszyć sprawę na temat hostingów do tworzenia serverów minecraft !!!

Poznałem wiele ofert ale niestety każde są płatne :( Jestem YouTuberem to fajnie by było zrobić se oficjalnego serva co nie ?

Cóż poznałem MandzioCraft: niby za 0 zł ale to minęło w 2012 (Nie wiem dokładnie) a teraz kosztuje 1 zł ale to pewnie kłamstwo według MNIE

Więc prosze napiszcie co najpierw zrobić a co potem pobrać lalalal itd. (Sami wiecie)

Tylko takie zaufane hostingi proszę podać :)

pozdrowienia:

MaciekGplay

Opublikowano

Skoro jesteś youtuberme, możesz wejść w tak zwany sponsoring.

Działa to na takiej zasadzie że oni dają Ci serwer,

a ty na nim robisz co chcesz,

tylko musisz mieć graczy i oczywiście ileś tam widzów lub wyświetleń.

Kolejnym sposobem jest stworzenie własnego serwera,

na localhos'cie,

czyli całkowicie za darmo na własnym komputerze.

Przed ostatnią opcją jest możliwość poszukania tak zwanego "sponsora",

czyli osoby, która opłaci Ci ten serwera.

A trochę się rozpędziłem, ale z mojego doświadczenia to

lvlup.pro zawsze i wszędzie na pierwszym miejscu ;).

Możesz również poszukać na internecie opinii na temat hostingów ;).

Opublikowano

https://freeservers.pl/ 

Tutaj masz "za darmo". Chyba, że masz ponad 2k subskrypcji to pisz do mnie na pw, dostaniesz ode mnie ofertę ;)

jest to darmowe bo dałaś to w nawiasie... PODEJŻANE JA POMIMO ŻE MAM 10 LAT  TO UMIEM WYCHWYTYWAĆ KŁAMSTA W CYBER PRZESTRZENI

Opublikowano

jest to darmowe bo dałaś to w nawiasie... PODEJŻANE JA POMIMO ŻE MAM 10 LAT  TO UMIEM WYCHWYTYWAĆ KŁAMSTA W CYBER PRZESTRZENI

niedawno zrobiłem na tym hostingu serwer i działa bez problemu (jak naracie)

531001454960877632167.png

Opublikowano

Sherlok się znalazł ... Może lepiej poprosić kogoś starszego żeby CI to zrobił. Podejrzana jest tu tylko Twoja ortografia. To, że umieściłem w "za darmo" nie znaczy że tak nie jest. 

Opublikowano

https://freeservers.pl/ 

Tutaj masz "za darmo". Chyba, że masz ponad 2k subskrypcji to pisz do mnie na pw, dostaniesz ode mnie ofertę ;)

Tak, jest to serwer darmowy, lecz tylko do użytku własnego - gra z kolegami, zabawa pluginami.

Na tym hostingu nie możesz wgrywać modów, zmieniać silnika i liczny slotów - wszystko za opłatą.

Na chacie jest milion reklam, które są upierdliwe - nie możesz ich wyłączyć, a podczas nagrywania nie możesz wyłączyć chatu ;).

Opublikowano

Beka z typa ma 4 filmy i aż 6 subów do tego w informacjach podał strone swojej wrocławskiej podstawówki a co najlepsze to że nawet programu ustawic nie umie a pisze ze to wina programu i aby go nie pobierac (WTF)

Zeby nie bylo offtipicu

Na pewnym czeskim hostingu vps sa darmowe vps na ktorych da sie postawic serwer 10 slotow bez lagow (nie mysle aby wiecej osob wbilo) a nie podaje nazwy bo i tak serwa nie bedziesz umial postawic

Opublikowano

No wiesz jak jesteś tym "youtuberem" to powiedz ile masz subów to mogę ci zasponsorować.

Wpisz jego nick w yt a zobaczysz

6 subow + brak umiejetnosci obslugi programow + 10 lat

Opublikowano

Umiem obsługiwać programy tylko mi się zepsuł -.- a po co się czepiacie mojego wieku co? To jest forum do pomocy a nie do wytykania wieku innej osoby! I teraz nagrywam innym programem dopiero mi się instaluje i dodatkowo mi pomoże ktoś straszy z YouTube i ma 11 lat, ale nie po co mówie teraz będziecie się czepiać jego wieku sralalalatrallala duperele wy macie innym ludzią pomogać na tym forum a nie wytykać komuś wiek i ilość subskrypcji na YT nie wiem jak jesteś starszy to się zajmuj sprawami 19-67 lat a nie czepiasz się młodego człowieka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam Freeservers.pl  SPRAWDZONY!

sam tam posiadam server do parkourów nagrywania xD

Za stworzenie na tym hostingu serwera trzeba płacić ?

Opublikowano

Jest teraz jakiś nowy hosting który sponsoruje serwery bo jest nowy i szuka klientów poszukaj na wujku Google. Sponsorują większość ale nie całość.

...................\/...................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...