Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagroda Za 99

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=866046

Co o tym sądzicie?

Nagroda dobra...

Czy mógłby dostać coś więcej?

Wasze sugestie :P

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Super ale są żałośni 25 euro tylko to 200zł malutko jak na nich ale hwang na pl fajnie jedyny gracz z hwang na Pl ja myślałem ze jakiś laptop czy coś dostanie :D

logoxbt.png
Opublikowano

ale lipna nagroda hahahah widac ze polski metek <lol> :D hwang na jakis czas... poco mu to teraz ? :) nie expi ani nic :::::) a 25euro to nie 200zl mondziole tylko ok.100 i nie na prywatne wydatki tylko na SM

Opublikowano

nie 200 tylko 100 zł^^ i hwang na okres czasu... powiem szczerze, że nie popisali się ani trochę tą nagrodą

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Jako nagrodę, gracz otrzyma od Team Metin2.pl kupon o wartości 25 Euro oraz drobny (okresowy) upominek: Zbroja Hwang.

Zgadzam się z buli95 nagroda lipna

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Ehh na pewien okres ŻAŁOSNE i tyle poco mu teraz hwang przecież expić nie będzie ... Tylko do PvP ale , który głupi będzie chciał z nim teraz solo ? Pfff 25 euro ?! WTF ?! On pewnie kilka razy tyle wydał na smocze :F

Opublikowano

Niezły czas gry ma 1 rok 21 dni 3 godziny i 13 minut(7 kwiecień)

Tyle życia poszło się jebać... za takie ochłapy.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

25 Euro to dla niego nic na NK ma zdjęcie z nowym jachtem i widać skąd ma kasę na IS

No ale 100 zl lepsze niż nic :) , a HWANG zawsze się przyda :rolleyes:

Opublikowano

ciekawe gdzie się ten hwang przyda...

jak nie podnieśli limitu...

nadal ma 0 expa, więc tylko może się w pvp bawić. Ale z kim... każdy będzie się bał :P

Opublikowano

no nie wiem, Mamut może tylko klękać przed Nabusanem w PvP :D.

hwang "tymczasowy" za ponad 1,3kk minut spędzonych przy grze. No gf się popisał. :D

19481.png
Opublikowano

wiecie co wam powiem hwang mu tak nic nie da bo powiecmy BumBum tak go zetnie na serie wiec wiecie

a tak do topicu no to sie polacy nie postarali ;/

wiecie jak to polacy (żydzi :D )

Opublikowano

pffff... 100 zeta dostal hahahha jezeli tak wydawal na is to pewnie jest bogaty i te marne 100 zl odda koledze ;p a ten hwang?? na czas tymczasowy?? nawet bym go nie przyjal bo po co?? na pvp bedzie kazdego kosil chyba ze z GM

ZGADZAM SIE Z CUBAZA POLACY TO ZYDZI!!

ALE LEPSZE TO NIZ NIC :)

darkh.gif

DAJ + TO CI DAM + 5* I KOMENTA

wyswietlenia.png

ooo jak to sie robi??

Opublikowano

Do marian26

Tyle życia poszło się jebać... za takie ochłapy. (cytat)

SIEMA

Według mnie to czas jaki spędzam grając w metina nie idzie się jebać bo to przyjemność ,tak jak jazda na rowerze czy gra w nogę.

Ale co do nagrody to lipa......... Nie postarali się a każdy z takim lvl wydał 2 razy tyle na monety.

Ok narazię pozdro dla wszystkich

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

Do marian26

Tyle życia poszło się jebać... za takie ochłapy. (cytat)

SIEMA

Według mnie to czas jaki spędzam grając w metina nie idzie się jebać bo to przyjemność ,tak jak jazda na rowerze czy gra w nogę.

Ale co do nagrody to lipa......... Nie postarali się a każdy z takim lvl wydał 2 razy tyle na monety.

Ok narazię pozdro dla wszystkich

Pierdzielisz jak potłuczony .

Jeśli koledzy cie wyciągają z domu pograć w piłkę albo na gibona a ty "nie mam czasu muszę posprzątać"

To jest uzależnienie ..

Zaczyna się dokładnie .

Powiem ci że Regularne spędzania Kilka a nawet od 4-12 h na PC obojętnie co robiąc to jest uzależnienie nie dasz

sobie tego wmówić ale tak jest.

Wiem coś o tym .

Tak samo jest z Metinem Chyba ze ktoś ma mózg to jeszcze da sobie siana w porę :)

Grałem w metina ale to jest Totalne gówno pożeracz czasu i przyjaciół obecnie śmigam na rowerku Szosa , Las i jestem happy :)

Wale Metina na forum jestem bo je lobie jest tu sympatycznie mili userzy ( niektórzy ) i żeby pomagać :)

Moje zdanie .

Tyle.

@topic

No zdecydowanie Lipna Nagroda...

Hwang na określony czas ?!

Team PL Metin2 Tylko sie kompromituje,

Koleś dawał im ostro zarobić a ci Hwang na ileś czasu Lol...

Żałosna nagroda.

@2xdown

Dobre pytanie :]

Pewnie po 1000 Euro

Jazdę po torze F1 Lamborghini albo jakieś Cuda ^^

A polaczek Hwang na kilka Minut :)

Poszpanuje w niej troche i Bye .

Opublikowano

rozjebal mnie ziomek co napisal ze mamut 2x tyle wydal na sm , jakbys wiedzial to oni wydają 2-3 tysiace miesiecznie na ISa a moj kumpel Hancock z Oriona wydal w 1 miesiacu 6k na konto glowne a na buffka 1k zl ... wiec zanim cos powiesz to sie zastanow . I niech nikt nie pierdoli że to neokidy i wydaja kase na isa bo tak na serio to im zazdroscicie tej kasy a pozatym ktoś kto chodzi do pracy i zarabia dla siebie moze sobie na to pozwolic !!

z tego co wiem to na francuzkim dostali to samo i po 1k smoczych monet :P

Opublikowano

rozjebal mnie ziomek co napisal ze mamut 2x tyle wydal na sm , jakbys wiedzial to oni wydają 2-3 tysiace miesiecznie na ISa a moj kumpel Hancock z Oriona wydal w 1 miesiacu 6k na konto glowne a na buffka 1k zl ... wiec zanim cos powiesz to sie zastanow . I niech nikt nie pierdoli że to neokidy i wydaja kase na isa bo tak na serio to im zazdroscicie tej kasy a pozatym ktoś kto chodzi do pracy i zarabia dla siebie moze sobie na to pozwolic !!

z tego co wiem to na francuzkim dostali to samo i po 1k smoczych monet :P

Pieniądze wyrzucone w błoto.

Wybacz ale nie zazdroszczę im głupoty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...