Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry laptop do 1700zł

bartskit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać jakiego laptopa polecicie do 2000zł, najlepiej marki Dell innych nie trawię ja znalazłem lapka o takich parametrach : 
Czterordzeniowy procesor AMD Quad-Core A8-5545M 4x2,7GHz 
4 GB pamięci DDR3 SDRAM 
karta graficzna Radeon HD 8510G 
15,6-calowy wyświetlacz HD Truelife Backlit o rozdzielczości 1366 x 768 
dysk twardy 1 TB 
pełnowymiarowa polska klawiatura z blokiem numerycznym 
Lecz kolega odradził mi, że procek jest słaby czy coś w tym stylu, nie za bardzo się znam dla tego proszę o Waszą pomoc,Laptop ma służyć do gier jak i użytku codziennego, z góry dzięki za pomoc ; )

Opublikowano

Może to nie Dell, ale przejrzyj sobie oferty laptopów Toshiba Satellite ;) są całkiem w porządku. 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Nie znajdziesz nigdzie laptopa do "gier" nie takie mają przeznaczenie , za cenę takiego laptopa możesz mieć kompa który z gorszymi bebechami będzie wydajniejszy.

Dellów nie polecam , polecałbym raczej Toshiby,HP,Lenovo ew Asus.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Laptopy nie służą do gier, jeśli nie wyrosłeś jeszcze z gier poskładaj sobie blaszaka  :) Jeśli już musi być laptop, celuj raczej w i5 i jakąś nvidię. Ból jest tylko taki że większość o ile nie wszystkie klocki w tej cenie będą miały rozdzielczość 1366 x 768, a to bardzo mało  8S

apple.png

Opublikowano

chodzi mi bardziej o lapka do cs:go i mniej wymagających gier mój już nie domaga, ledwo chodzi, mam Della Inspiron 1720 już 6 lat i dopiero teraz mi zaczął szwankować hp z własnego doświadczenia nie lubię osobiście szukałem i znalazłem takiego : http://dell.strefamarek.allegro.pl/laptop-dell-inspiron-3542-i5-4gb-500gb-gt820-gw24.html i nie wiem czy jest lepszy od tego co kolega podał wyżej i prosił bym o opinie : )

Opublikowano

W tej cenie możesz miec wydajniejszy.

Najwydajniejszy laptop do gier w przedziale do 2 tys zł to Lenovo g510 z i3 (4 generacji) 4 gb ram i r7-m265 (wydajnośc GT740)

Ewentualnie ten sam model z 8gb ram Lenovo G510

Jeśli musi byc z systemem: Lenovo G510 z i3 ( 4 generacji) 4 gb ram i r7-m265 + win 8.1

Jeśli chodzi o counter strike GO pójdzie nawet na wysokich około 80 FPS :)

Na średnich koło 100 FPS.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...