Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Item steam market

F4RAON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostrze furii z autografem - jest warte na steam market 86 euro opłaca sie to kupic? chodzi mi o to ze mam wymiane z typem ja mu daje item z cs warty 40 euro a on mi ten itemek?

Opublikowano

Jezeli uda ci sie sprzedac za 80 euro to i tak masz 100% zysku. Czy sie oplaca? Item jak item po prostu za autograf placisz. Itemy w docie tylko wyglad zmieniaja tak jak w cs:go skiny. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja bym sie nie wymienil bo zbyt duze ryzyko szczegolnie z moim szczesciem. Twoj item ty decyduj nie chce bys przeze mnie stracil haj$. 

@Ljx a co ty o tym sądzisz? 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

W sumie możesz sie wymieć jeśli nikt nie będzie chciał tego kupic wymieniasz sie na np 8x jakiś skin za 10euro na dota2lounge i jje sprzedasz. Jak nie to np na 2 po 40 i później te 40 na mniejsze, i tak z każdej sumy steam 15% kroi więc nie stracisz nic :D

175001456602037225492.gif

Legenda
Opublikowano

Pytanie.

Czyj autograf robi to różnice.

Przepatrz na d2l po ile chodzi czysty (klucze) i po tym podejmij decyzję. Powiem Ci, że dużo osób przeplaca. Sam na jednym itemie zarobiłem 50$.

Popatrzyłem na to ostrze i jest to uncommon dla bloodskera. Nie chce mi się wieżyc, że ktoś dał tam drogi autograf. Możliwe, że to oszustwo.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Pytanie.

Czyj autograf robi to różnice.

Przepatrz na d2l po ile chodzi czysty (klucze) i po tym podejmij decyzję. Powiem Ci, że dużo osób przeplaca. Sam na jednym itemie zarobiłem 50$.

Popatrzyłem na to ostrze i jest to uncommon dla bloodskera. Nie chce mi się wieżyc, że ktoś dał tam drogi autograf. Możliwe, że to oszustwo.

Patrzyłem i na rynku steam był za 80 i 160 euro ten item ale inne osoby podpisaly niz ten co podal kolega. 

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...