Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś Dla Tych

czarmix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Kod na ulepszanie Kd

2. Podanie strony z modem przypomnienie >>>> www.csyt2.com

3.Serwery do kturych działa ten mod.Także opisane czy serwer Działa czy Nie

4.Instrukcja jak i co zrobić żeby mod działał

5.Download

6.Rejestracja >>dodam że trzeba kliknąć w takie okienko z ekranem na kturym pisze metin2 a obok ekranu Register Account

Witam was :D Otuż zrobiłem ten temat poto żeby pomóc trochę tym co grają w metina CSYT2.... Lub mają zamiar :lol: Niektórzy gracze nie wiedzą że istnieje kod na ulepszanie KD.. i zbroji zdala od kowala :rolleyes: :rolleyes: Odrazu mówie że to nie jest trudne :mellow: A więc tak.. Najpierw klikacie F5 potem wpisujecie refine 0 0 (wielkość liter musi być mała a spacje są obowiązkiem). ulepszenie kosztuje 2kk na +5 oczywiście :D na +4 500k i niżej :( KD można ulepszyć do +5. Ok jedziemy dalej >>> Jedna z bardziej przydatnych stron to www.metin2mod.tk Można ściągnąć spolszczenie do wielu metinów :D Oto nazwy metinów do kturych działa to spolszczenie i odrazu dopisze czy online czy offline jest serwer ;)

xxyt2 - ncct2o.jpg

metin35 s1 - ncct2o.jpg

metin35 s2 - ncct2o.jpg

metin35 s3 - bhj7dl.jpg

metin35 s4 - ncct2o.jpg

mymetin2 s1 - nie pisało

mymetin2 s2 -nie pisało

sfyt2 - ncct2o.jpg

finaLongju2 Server1 - bhj7dl.jpg

finaLongju2 Server2 - bhj7dl.jpg

yt2game - ncct2o.jpg

haosf3000 - ncct2o.jpg

xylongju Server1 - ncct2o.jpg

xylongju Server2 - ncct2o.jpg

u1u1 Server1 - bhj7dl.jpg

u1u1 Server2 - bhj7dl.jpg

fkyt2 - ncct2o.jpg

123Wulin - bhj7dl.jpg

tmyt2 - ncct2o.jpg

WorldMT2 - bhj7dl.jpg

qfyt2 Server1 - ncct2o.jpg

qfyt2 Server2 - nie pisało

yt2www Server1 - ncct2o.jpg

yt2www Server2 - ncct2o.jpg

xLast - bhj7dl.jpg

734f - bhj7dl.jpg

lryt2 - bhj7dl.jpg

ptyt2 - bhj7dl.jpg

csyt2 - ncct2o.jpg

menghuanlj - bhj7dl.jpg

Gsyt2 - bhj7dl.jpg

Qingrenlj - bhj7dl.jpg

988hf - ncct2o.jpg

lfLongju - ncct2o.jpg

yt2g Server1 - ncct2o.jpg

u123 - bhj7dl.jpg

xinyt2 - ncct2o.jpg

DiWang2 - ncct2o.jpg

chygame - ncct2o.jpg

cqyt2 - ncct2o.jpg

2010yt2 -nie pisało

lsyt2 - ncct2o.jpg

mxyt2 - ncct2o.jpg

zrking - bhj7dl.jpg

458wy - ncct2o.jpg

Instrukcja :D download spolszczenie By kamer

Wchodzimy na www.metin2mod.tk Potem wchodzimy w zakładke download (koło zakładki home) i klikam Metin2Mod. Schodzimy na sam dół strony i klikamy download. Gdy się już ściągnie wypakowujemy to do folderu z metinem csyt2 lub do metina 2008/2007 (download na tej stronce www.csyt2.com <są małe lagi na stronie :D niżej będzie instrukcja jak ściągnąć i sie zarejestrować) Gre odpalamy z pliczku ze spolszczeniem szukamy csyt2 i wbijamy B) istnieje opcja zapisania danych. Dzięki niej przy wejściu na metina nasze dane będą wpisane. Nie przejmujcie się tym że serwer jest FULL bo i tak wbijecie. Gdy już wbijecie na metina i postać wpisujecie na czacie taką komende /hack Poczym ustalamy opcje (wyjaśnienie opcji macie na www.metin2mod.tk)

Ok xD powyżej opisałem mały tutorial. Ale co to ma do tematu :D?? Dużo B)

Teraz rejestracja xD i ściągnięcie..

Rejestracja jest banalna :D ja zrobiłem ALL na tłumaczu.. a więc http://www.translate.google.pl/ (sory że tylko tyle o rejestracji ale sami sobie poradzicie To Łatwe)

Teraz download >>> wchodzimy na www.csyt2.com Po czym klikacie Game Login downloads (to jest na środku strony) i ściągamy :D

Licze na + xD i jeśli znajdziecie jakieś błędy dotyczące tego co napisałem (nie mam namyśli błędów z polskiego typu ortograficzne itp. ale np przy rejestracji) to piszcie....

Myśłe że pomogłem xD a i jeszcze jedno.. jeśli znacie jakieś fajne triki stronki dotyczące metina CSYT2 xD to piszcie do mnie na priva B) dopisze

nie patrzcie na blędy ortograficze mam 11 lat i nie jestem zbyt dobry z polskiego

Myśle że było przejrzyście :huh: (((nie umiem dawać linków żeby po kliknięciu dało się wejść na daną strone

Po przeczytaniu komentarzy robie poprawki i nie wiem co za bot dał mi minusa za to co napisałem....

Dopiska

Kowal bez ulepszaczy lecz pali.. dostępne są białe zbroje. na modzie nie widać hwangów tylko żółcie dlatego odradzam kupywania hwangów ma modzie...

Są itemy na +80 lvl np butki na 90 (nie wiem jaka nazwa) serwer troche się laguje ale po czasie lagi ustają. Radze grać w małym oknie mi to pomaga

Serwer jest ogólnie fajny.. na początku dostaje się militara i 7lvl :D Radze wbić pkt. na przywołanie konia na 10 bo jak dedniecie z militarem do kicha...

Mod nie spolszcza misji i NPC...

Po pierwsze było, a po drugi kto tego nie wie o0?

Dużo ludzi o tym może nie wiedzieć.. było to sory ale ja mogłem dokładniej opisać... :unsure:

Oczekujcie tematu o tym jakie są itemki na jaki lvl i co dają.

Narazie tyle i nie marudzcie że za mało.

Jak sie podoba to piszcie. Chętnie napisze więcej o tym serwie

Jak macie zamiar grać na tym serwie to moge podexpić xD Dodam że jest teraz Event +50% expa i jeszcze jak macie pierścień exoa to luzik lewele lecą (w tej chwili godz. 15:44 7 kwiecień 2010 mam 80lvl)

Wkurzające Boty nie dawajcie - ja chce pomóc a w y kur** co?? look na ocene posta..

wcibnb.png

Opublikowano

Ok teraz troszkę Cię poprawię

1. Otóż to nie jest "spolszczenie" tylko MOD

2. Na +4 kosztuje około 500k a na +5 2kk

3. "Gdy się już ściągnie wypakowujemy to do folderu z metinem csyt2" owszem ale można też go wypakować do Metina z 2008/2007 roku

4. "Gdy już wbijecie na metina i postać wpisujecie na czacie taką komende /hack Poczym ustalamy opcje" O tym to pierwsze słysze :D

5. "Rejestracja jest banalna :D ja zrobiłem ALL na tłumaczu" Link do tłumacza KLIK

To na tyle ^^ POZDRO ^^

@edit Jeśli coś komuś pomogłem chociaż nie wiem w jaki sposób to proszę o +(Dbam o reputację ^^)

34f175c6f4fc1946.png

Daj mi

add.png

Opublikowano

Może napisał byś więcej o tym serwie?

jakie RATY ma server, czy kowal jest bez ulepszaczy, czy są dostępne białe zbroje, itemki na 80+ itp.

Na razie + nie dostaniesz bo to wszystko to za mało ;]

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Dather, ty pierwsze słyszysz o tym serwie o0

Tu są zborje jak złota stal, złoty hwang, biały hwang oraz wiele onnych dodatkowych itemów np. złota branza (od 90 lvl) itp...

我是: Koli :)

TradeHack

kolinew.jpg

userbar2.jpg

bejeweledblitz.jpg

userbar3a.png

ouserbar.png

orleta.png

Opublikowano

Mozna tez w modzie ustawic szybkosc bicia, wtedy na v1 bierzemy caly spot i moby nie zabieraja nam hp, jak sie dobrze ustawi szybkosc bicia to sie potem szybko wbija lvl'e

Opublikowano

A teraz pasi?? ;)

4. "Gdy już wbijecie na metina i postać wpisujecie na czacie taką komende /hack Poczym ustalamy opcje" O tym to pierwsze słysze :D
To już wiesz xD to bardzo przydatna opcja B) coś jak multihack... jest tam speed hack speed atack . drop yang. można se włonczyć śnieg albo wyłączyć. można se dzień albo noc włonczyć. można se ustawić no skill wait. combo. teleport . można nie widzieć postaci :D tylko my . i jest auto pick up. Ostatnio znalazłem nowy fajowy trick xD jak sie ma tego moda to sie klika na MOBA albo na innego gracza i warp xD a jeśli nikogo nie ma a ty nie umiesz gdzieś dojść klikasz Ctrl i prawym na mini mapke xD czy jakoś tak (ale wiem że ctrl) Licze na + xD

I pierd***ć bota co mi dał -

wcibnb.png

Opublikowano
Fajne jest to co wyrzuca yangi na ziemie xD

Popieram UP

xD wiesz nie każdy o tym tele mógł wiedzieć.. :D przynajmniej ci kturzy nie wiedzieli mogą się dowiedzieć

Napiszcie mi jak zrobić tak że pisze KLIK klikniesz i jesteś na stronce :D

wcibnb.png

Opublikowano

Na górze jak piszesz post masz takie obrazki i tam jest taki obrazek i pisze: Wstaw odnosnik i tam podajesz nazwe strony i np opis KLIK

THX

czekam na komentarze ;*

wcibnb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...