Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

All Komendy Do Serva Plis O +

MrRazor1851

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie gdzie wpisywac te komendy? Do tej konsoli co sie pokazuje jak uruchamiam gre przez ALterIWnet 1.3.37 ??

Tak.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ej jaka jest komenda na wiekszy exp lub na 1 kill 1 prestiz bo wpisuje to scr_restxp_enable 1;scr_restxp_cap 999999;scr_restxp_levelsPerDay 99;scr_restxp_minRestTime 0;scr_restxp_restedAwardScale 999999;scr_restxp_timescale 999999;map mp_rust;scr_dm_scorelimit 30000;scr_dm_timelimit 9999

i sam gram ;/ prosze pomozcie

Opublikowano

Ej jaka jest komenda na wiekszy exp lub na 1 kill 1 prestiz bo wpisuje to scr_restxp_enable 1;scr_restxp_cap 999999;scr_restxp_levelsPerDay 99;scr_restxp_minRestTime 0;scr_restxp_restedAwardScale 999999;scr_restxp_timescale 999999;map mp_rust;scr_dm_scorelimit 30000;scr_dm_timelimit 9999

i sam gram ;/ prosze pomozcie

Moze masz za slaby internet lub uzywasz zlej komendy na bycie hostem. Komenda na zwiekszony exp jest taka jak podales, ewentualnie mozesz uzyc scr_xpscale 4 co pomnozy ilosc zdobywanego expa przez 4.

Opublikowano

Moze masz za slaby internet lub uzywasz zlej komendy na bycie hostem. Komenda na zwiekszony exp jest taka jak podales, ewentualnie mozesz uzyc scr_xpscale 4 co pomnozy ilosc zdobywanego expa przez 4.

internet mam 1mb a co do tej komendy to moge ja wpisac podczas gry na servie? nie wywali mnie? a i moge ta komende wiecej niz 4? czy ta komenda jest do VAC chaos?

Opublikowano

internet mam 1mb a co do tej komendy to moge ja wpisac podczas gry na servie? nie wywali mnie? a i moge ta komende wiecej niz 4? czy ta komenda jest do VAC chaos?

Jak komenda moze byc do vac chaos? Komende wpisujesz w konsoli deweloperskiej. Mozesz wpisac podczas gry na serwie pod warunkiem ze ty jestes hostem, nie zapomnij po tych komendach wpisac fast_restart .

Wiecej niz 4 bez moda nie mozesz bo cie wywali do lobby.

Internet cienki, ale mysle ze z 8 osob udzwigniesz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sory za offtop ale chciałbym tylko dodać że prędkość neta nie jest najważniejsza. O jakości decyduje jeszcze pare innych czynników (m.in czas błądzenia pakietu czy kompatybilność z łączami innych graczy). Dla przykładu podam że mając internet radiowy 3 Mbit/s byłem hostem mimo że niemiec z którym grałem miał 50 Mbit/s. Po prostu prędkość to nie wszystko. (Nie liczy sie ilość -prędkość ale jakość). Pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...