Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nicker Piotrek Muzolf

Aceyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^ JAPIERDOLE JAK MOZNA NICKERA NEI ZNAC XDDDD

piotr nie strimuje bo duzo osob od imby go wyzywa bo imba cos tam nagadal wew

No wlasnie jak mozna Nickera nie znac.. 

Streamuje ale nie Lola jakis powod byc musi na pewno nie brak ochoty do gry w Lola. xD

518831445005751729602.png

Opublikowano

spytaj najwiekszych fanow imby czyli ten fanclub fx_imbarobiloda czy cos w tym stylu , zaden nie bedzie wiedzial ze kiedys gral z imba w jednej druzynie . no ale przeciez oni wszyscy wiedza itp. nawet wiedza o co chodzi z guardmanbobem , ostatnio koles mi pisal ze imba nie lubi guardsmana bo go na lanie spotkal , wysmialem go a jakies 20 typow z fx_ zaczelo po mnie jechac i ze to niby prawda jest .

Opublikowano

spytaj najwiekszych fanow imby czyli ten fanclub fx_imbarobiloda czy cos w tym stylu , zaden nie bedzie wiedzial ze kiedys gral z imba w jednej druzynie . no ale przeciez oni wszyscy wiedza itp. nawet wiedza o co chodzi z guardmanbobem , ostatnio koles mi pisal ze imba nie lubi guardsmana bo go na lanie spotkal , wysmialem go a jakies 20 typow z fx_ zaczelo po mnie jechac i ze to niby prawda jest .

z GBobem chodzi o to że trollował mu gry jak IMBuś grał.

a Nicker nie streamuje bo skończył grać w lola i tyle(z tego co mi wiadomo xD).

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

To ze imba idiota gral z Nickerem w tym samym teamie to wiem, i o Fx idiotach takze, pewnie cos z nimi poszlo nie tak.. ahh i teraz zostaly pro z*******e streamy imby, isamu, disa no po prostu k***a ogladac komedie

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...