Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2 w MC?

Gruszka15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Od niedawna zastanawiam się nad serwerem Metin 2 w minecraft. Byście mnie źle nie zrozumieli chodzi o serwer z mapami, klasami, itemami i mobami z metina. Czy uważacie znalazły by się osoby które kręciłby niekończący się grind po lvl cap który nic nie daje? Z czasem można go rozbudować tak jak privy jednak na początku byłby wzorowany na polskim globalu. :D Czekam na wasze opinie.

Opublikowano

W sumie, mamy już podobiznę LOL'a w Minecraft'cie, to czemu ma nie być miejsca na Metina? lecz wydaj mi się że będzie to bardzo kosztowny i trudny projekt do zrealizowania 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Było.

Wielu nad tym myślało a nic nie zrobili tyle w temacie..

Dokładnie. Samo założenie tematu i wysłuchanie opinii komentujących nie wystarczy. Aby zrealizować taki projekt potrzebna pieniędzy, czasu, chęci i umiejętności. Oczywiście sam tego nie zdziałasz. Tak czy siak - miło będzie, jeżeli taki serwer by powstał.

­

Opublikowano

Forum jest właśnie po to by wymieniać się opiniami i komentować. Mam ochotę podjąć się temu wyzwaniu, więc pytam was co myślicie o takim serwerze. W pewnym stopniu szukam także dodatkowej motywacji :)

Opublikowano

Takich, pomysłów jest 1 000 000 tak jak połączenie Minecrafta z GTA :P oczywiście nie zaszkodzi jak zrobisz taki serwer ;) myślę że, jeżeli ci się uda tak to opisałeś to naprawdę powstał by fajny serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...