Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mobbera i autopickupa na serwer EliteMT2

MiiKee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam mobbera i autopickup'a na serwer Elitemt2. Tylko oby nie byl to mobber od  kamera, bo jak pobieram i wypakuje do elite to wyskakuje błąd LOG. Z góry dzięki.

Opublikowano

Elite jest, ale gdy pobieram moda od kamera to mam błąd LOG i nwm co z nim zrobic;/

Metin2 PL Client spatchuj do najnowszego i dopiero wgraj moda. Później już nie możesz odpalić normalnie PL'a, bo Ci zepsuje i znowu będziesz miał ten błąd.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Dobra, rozpakowalem moda do Pl'a, to teraz wyskoczl blad, ze nie ma pliku MSVCR90.dll. Pobralem go i wrzucilem do metin2 pl, tym razem   wyskoczyl taki blad" Microsoft Visual C++ Runtime Library, Runtime Error " ;cc

Opublikowano

Dobra, rozpakowalem moda do Pl'a, to teraz wyskoczl blad, ze nie ma pliku MSVCR90.dll. Pobralem go i wrzucilem do metin2 pl, tym razem   wyskoczyl taki blad" Microsoft Visual C++ Runtime Library, Runtime Error " ;cc

Pobierz i zainstaluj Microsoft Visual C++ ze strony Microsoft. Jak pomoże, daj + :)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

I nadal to samo ;c

Nie wiem co moze Ci jeszcze pomoc ale sie postaram :( - Masz NET Frameworka? - po zainstalowaniu MVC++ zrestartowales komputer zeby "zalapal nowe pliki"? - odpalasz z uprawnieniami administratora? Ostatnie zostaje Ci pobrac od nowa Metina i moda i zrobic to samo ponownie.

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Gdy wpisuje ta komende, ktora jest w tym poradniku wyskoczylo mi to " Nazwa 3GB nie jest rozpownawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne, program wykonywalny lub plik wsadowy " I dalej nie dziala;/ Dodam, ze jak wgralem moda na lapku ( Mam tam Win 8, a na kompie XP )  to dziala, ale postacie sa wbite w ziemie ;//

Opublikowano

Gdy wpisuje ta komende, ktora jest w tym poradniku wyskoczylo mi to " Nazwa 3GB nie jest rozpownawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne, program wykonywalny lub plik wsadowy " I dalej nie dziala;/ Dodam, ze jak wgralem moda na lapku ( Mam tam Win 8, a na kompie XP )  to dziala, ale postacie sa wbite w ziemie ;//

Są wbite w ziemię bo moda musisz wypakować do spatchowanego clienta PL'a żeby poprawnie działał a nie do EliteMT2.

Opublikowano

Arik, i to i to nie dziala ;c na pickupie nie moge włączyc metina ( blad same " ???????? " ), a przy mobberze LOg ;/. Jakby ktos mial jeszcze jakies rady, to byłym wdzieczny ;)

Opublikowano

Gdybyś powiedzial mi, jak to odpalic, bylybm wdzieczny xdd

pisze w temacie

1. Odpalamy metina, logujemy sie na serwer

2. Odpalamy Injector.exe (Win 7 jako administrator)

3. Wybieramy "Choose Dll" a następnie m2PythonLoader.dll

5. Klikamy "choose window" następnie ok i szybko przechodzimy na okno naszego metina.

6. Klikamy select i wybieramy plik "Error Bot.py"

7. Wybieramy "run"

8. Cieszymy się hackiem :)

image.png

Opublikowano

Aa no tak... nie zauważyłem, spojrzałem tylko na link do pobrania, moj blad ;D

Nie wierzę, działa ! ;D A macie moze jakiegos expbota? Aby sam chodzil i sciagal spoty ;P

Opublikowano

Tzn. ten mod  by padmak dziala, tylko ja chce dropic sztabki i che zeby on chodzil po spocie, sciagal go i bil :P

Aa i mozesz dac jeszcze skilbota...xD bo ten w multihacku od kamera sie jakby " zacina " tzn. nie wlacza skilli od razu jak moga byc wlaczone. Dzieeki xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...