Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris EQ

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy na serwerze Laneris.pl da radę expić w eq do pvp czyli 4x15 +pż ? Czy na mapkach 95 trzeba bonować na dane potwory. Jakie UM wbić do łuku, ~20 starczą + lud czy podobne ? Opłaca się bonować chakramy ze śr 50+ i bić metki z buta i je przerabiać czy tylko truta ?

Opublikowano

ale to eq na 54/55 lvl z bonami na daną mapkę i co ? bossa sklepie ?

Tak, jeżeli zrobisz eq na 54 do expa i powiedźmy że znajdziesz bossa, będziesz musiał mieć duże średnie w broni i dasz radę go normalnie ubić.

Zależy też od którego poziomu będzie ta mapka, jeżeli będzie powiedzmy od 140 to musisz już ulepszyć eq na większy lvl...

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Tak, jeżeli zrobisz eq na 54 do expa i powiedźmy że znajdziesz bossa, będziesz musiał mieć duże średnie w broni i dasz radę go normalnie ubić.

Zależy też od którego poziomu będzie ta mapka, jeżeli będzie powiedzmy od 140 to musisz już ulepszyć eq na większy lvl...

Czyli eq do expa też trzeba troszkę podciągnąć ? Mam łuk um 22 i 10 luda i nie wiem czy szukać czegoś lepszego ? bo reszta bonów na silne na mistyki i nieumarłe 

Opublikowano

Witam,

Czy na serwerze Laneris.pl da radę expić w eq do pvp czyli 4x15 +pż ? Dasz radę. Czy na mapkach 95 trzeba bonować na dane potwory. Zależy czy będziesz dawał radę, wiadomo, że może być trochę trudniej i EQ będzie trzeba polepszyć. Jakie UM wbić do łuku, ~20 starczą + lud czy podobne ? Starczy.  Opłaca się bonować chakramy ze śr 50+ i bić metki z buta i je przerabiać czy tylko truta ? Według mnie truta.

Opublikowano

Myślicie, że przerabiać łuk 22 uma 10 luda ? Ponieważ mam takiego, ale również parę w okolicach 16-18 które mają luda + jakieś bony lepsze do PvP. Długo siedzieć na mapach 95 + i dropić na nich ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...