Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co sądzisz o naszych stróżach prawa

krulcelulozy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Youtuberzy robią halo i odrazu cały internet świszczy na temat jednego filmu, ludzie... prosze Was.

W tym kraju jest dziennie średnio kilka takich sytuacji, nie ma co wyolbrzymiać. Fakt, że straż miejską powinno się dawno zlikwidować jest wiadomy, albo przynajmniej zmienić ich stosunek do ludzi.  Wystarczy wpaść do Łodzi, tutaj jak komuś nie najebią, to zabiją albo potną w nocy a straż miejska nic nie zrobi, dopiero jak widza jakiś małolatów najebanych to dopiero reagują i czasem niezłe akcje z tego wychodzą, kraj milczy, więc cóż.

Z drugiej strony też dobrze, ze youtuby rozpowszechniają taka akcje i ator próbuje chopowi pomóc, ale smieszy mnie fakt, że nagle taka nagonka sie zrobiła na miejską po tym filmie, pewnie 90%  osób piszących jacy to są anty nigdy nie miała z nimi doczynienia.

elo

Opublikowano

Zależy na jakiego trafisz. Osobiście znam kilku policjantów i nigdy nie miałem z nimi problemów, nawet odpuścili mi dwa mandaty :P Po youtubie krążą tylko ZŁE filmiki przez które powszechna opinia jest taka, a nie inna. Za chwilkę się zleci masa osób co zaczną pisać JP, a w życiu nie miały nawet do czynienia z policją czy innymi służbami mundurowymi. Moja opinia jest neutralna, ponieważ wszystko zależy od człowieka, który się kryje pod tym mundurem.

Opublikowano

Według mnie większość z nich w ogóle nie powinna być.

Policjant z mojego rejonu, który handlował prochami, czy taki człowiek powinien być policjantem?

Oczywiście, że nie. Powinni go zamknąć, ale zapewne i tak by wyszedł szybciej niż by go zamknęli, ponieważ znalazłby sobie te swoje prawa..

Opublikowano

Youtuberzy robią halo i odrazu cały internet świszczy na temat jednego filmu, ludzie... prosze Was.

W tym kraju jest dziennie średnio kilka takich sytuacji, nie ma co wyolbrzymiać. Fakt, że straż miejską powinno się dawno zlikwidować jest wiadomy, albo przynajmniej zmienić ich stosunek do ludzi.  Wystarczy wpaść do Łodzi, tutaj jak komuś nie najebią, to zabiją albo potną w nocy a straż miejska nic nie zrobi, dopiero jak widza jakiś małolatów najebanych to dopiero reagują i czasem niezłe akcje z tego wychodzą, kraj milczy, więc cóż.

Z drugiej strony też dobrze, ze youtuby rozpowszechniają taka akcje i ator próbuje chopowi pomóc, ale smieszy mnie fakt, że nagle taka nagonka sie zrobiła na miejską po tym filmie, pewnie 90%  osób piszących jacy to są anty nigdy nie miała z nimi doczynienia.

elo

jak to niema co wyolbrzymiać tym kurwom powinni połamać nogi, skaczą z gazem pieprzowym do spokojnych ludzi, nawet jeśli 20. latek coś przeskrobał to niemożna tak taktować "przestępcy", po to są sądy żeby wymierzać sprawiedliwość, a nie jakieś k***y sobie jebią samosądy często błędne, z resztą nie pierwszy raz jest taka sytuacja w internecie było już dużo takich akcji i dobrze, że są rozdmuchiwane bo często nienagłośnione sprawy kończą się zamiataniem pod dywan i kolesiostwem

ps nagonka na sm jest nonstop, raz większa, raz mniejsza no i nie spotkałem się z poglądem że oni są do czegoś potrzebni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...