Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy możliwe, że spotkałem Herobrine?

MichalxD2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam pytanie do tych co sie interesuja lub interesowali herobrinem.
Czy mozliwe ze go spotkałem?

Wydaje mi się że tak. Kiedyś grałem na singlu [to byla mój 3ci swiat] i zbudowałem domek z dirtu, ponieważ zapadala noc.
Tak dla jaj postawilem kwiatka w srodku a drzwi zamurowalem. Chwile czekam a tu nagle ktos rozwalil kwiatek! Niedotykalem wtedy myszki.
Czy to mozliwe ze to byl on?
PS: Gralem na wersi Alpha 1.4

Opublikowano

Mało jest to prawdopodobne że to był, Herobrine na twojej mapce - Jeżeli nawet by on istniał rzadko kiedy go spotkasz. Nie atakuję nas - dopóki my go nie uderzymy ;) 

Opublikowano

Herobrine nigdy nie został wprowadzony, do żadnej wersji Minecrafta. 

Może są i mody, ale nigdy nie był w oficjalnej wersji Minecrafta, może być plugin na serwerze, może być gracz bawiący się, może być to żart kolegi / brata i zainstalował modyfikację z Herobrine'm. Lecz Nigdy nie był w oficjalnej wersji Minecrafta.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Nikt jeszcze nie udokumentował Herobrine na video. Raczej mojang nie wprowadził go nigdy do gry.

Mojang dodał go do gry ale później go usunięto bo ludzie się skarżyli.

Herobrine nigdy nie został wprowadzony, do żadnej wersji Minecrafta. 

Może są i mody, ale nigdy nie był w oficjalnej wersji Minecrafta, może być plugin na serwerze, może być gracz bawiący się, może być to żart kolegi / brata i zainstalował modyfikację z Herobrine'm. Lecz Nigdy nie był w oficjalnej wersji Minecrafta.

Herobrine wprowadzono ale go usunięto.

Herobrine nigdy nie spotkasz w oficjalnej wersji minecrafta :) Są tricki gdzie ludzie zmieniają texturke bloków na textury herobrine xD

Herobrine istniał ale Mojang go usunął.

Cześć! Mam pytanie do tych co sie interesuja lub interesowali herobrinem.

Czy mozliwe ze go spotkałem?

Wydaje mi się że tak. Kiedyś grałem na singlu [to byla mój 3ci swiat] i zbudowałem domek z dirtu, ponieważ zapadala noc.

Tak dla jaj postawilem kwiatka w srodku a drzwi zamurowalem. Chwile czekam a tu nagle ktos rozwalil kwiatek! Niedotykalem wtedy myszki.

Czy to mozliwe ze to byl on?

PS: Gralem na wersi Alpha 1.4

Jak grałeś na wersji Alpha 1.4 to napewno go spotkałeś  ;)

Opublikowano

@fantoro

ale wiesz że co był troll ze strony mojangu?

j*b napisał nawet o tym na twite'rze

dokładnie został "usunięty" w 1.6.4 dawniejszej i to był TROLL

Opublikowano

Nawet Herobrine nie istnieje a Wy panikujecie ...  -.- Nawet jakby istniał to byś go nie spotkał chyba że użyjesz Modyfikacji do tego to już tak ale tak to nie.

Opublikowano

@fantoro

ale wiesz że co był troll ze strony mojangu?

j*b napisał nawet o tym na twite'rze

dokładnie został "usunięty" w 1.6.4 dawniejszej i to był TROLL

Wiem

Opublikowano

Herobrine to żart. Nigdy nie istniał. Gram od alphy 1.1 i nigdy go nie spotkałem(w plikach gry nawet nie ma śladów).

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...