Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam exp bota na Laneris

Sekomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka problem polega na tym , że nie mogę wypakować klienta i na innych mapach w kamer modzie nie widzę map czy mógłby mi to ktoś zrobić bardzo proszę !!! za pomoc dzięki

Opublikowano

Moj drogi kolego mam problem z pakerami gdybym mogl to zrobic to bym to zrobil lecz nie dziala mi to wystepuja same bledy wiec dlategoprosze o gotowca

Jaki masz problem z rozpakowaniem tych plików? Treść błędu?

Możesz poprosić tutaj o unpack plików:

http://www.mpcforum.pl/topic/1257591-szukam-kogos-kto-mi-rozpakujezapakujeedytuje-pliki-clienta/

Opublikowano

niby jak mozna w 30 min?

Ten bug polega na tym że tabela expa nie jest naprawiona i po 99lvl czy tam nie pamiętam którym jest coraz mniejsze wymagane pd do lvl'a czyli krótko mówiąc coraz łatwiej się expi :)

Jak bawiłem się pliczkami aline i je dobugowywałem to miałem taki bug że każdy mob na każdej nowej mapce miał taki sam exp czyli z każdego leciało tyle samo expa więc możesz zostać na przylądku 95 i expić do końca, no chyba że ten bug naprawili ale raczej nie bo jak grałem z kumplem to każdy bug jak narazie działał :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Ten bug polega na tym że tabela expa nie jest naprawiona i po 99lvl czy tam nie pamiętam którym jest coraz mniejsze wymagane pd do lvl'a czyli krótko mówiąc coraz łatwiej się expi :)

Jak bawiłem się pliczkami aline i je dobugowywałem to miałem taki bug że każdy mob na każdej nowej mapce miał taki sam exp czyli z każdego leciało tyle samo expa więc możesz zostać na przylądku 95 i expić do końca, no chyba że ten bug naprawili ale raczej nie bo jak grałem z kumplem to każdy bug jak narazie działał :)

panie tam w 30 min to 100 lvla nie wbijesz a mam 156 ktory wbijalem okolo 2 dni gry

ja potrzebuje tylko wgrania tych mapek z lanerisa do moda czy o tak wiele prosze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...