Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki sposób jest szybszy, jeśli chodzi o exp?

Emil0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy opłaca się robić tylko same fabularne questy, żeby dobić 60 lvl ;) ?

Aktualnie mam 60 lvl na lancerze i chce jak najszybciej na 2 postaci.

Czy wypali plan robienia samych fabularnych i olania pobocznych, tylko dobijania lvla z nich ;D ?

Opublikowano

Robiąc kolejne postacie też właśnie tak robiłem - do 30 poziomu wszystkie quest'y, a po 30 tylko story + CS :D

O wiele szybciej się expi, niż grindując i robiąc wszystkie misje :P

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Od około 48lv do 58lv można grindować w dragonfall. Poziom wbijesz szybciej niż na cs'ach, kumasach. Czerwonym zaznaczony jest najlepszy spot.high_lvl_devan_mobs.jpg

Opublikowano

Najlepiej dobić na cs 50 potem lecisz tam gdzie wskazał Voltor, jeśli masz kogoś kto mógł by ci pomóc wbijać jakaś ogarnięta 60. To po wbiciu 56/57 możesz lecieć na kanstrie i Malgatol tam masz 3 bamy i latasz sobie z kimś na odpalonym buście na expa 100 % i możesz w 1-2h z 58 do 60 dobić. I z tego co słyszałem dość fajny exp leci na ali questac.

75775358773159538492.png

Opublikowano

Zalezy czy chcesz miec poprostu postac na 60lvl'u czy chcesz miec postac na 60lvl'u przygotowana do ubrania w sprzet PVP. Na temat pierwszego sie nie wypowiadam - nie moja dzialka. Na temat drugiego:

Po wbiciu lvl30 odblokowuja sie battlegroundy >> Po wbiciu 60lvl na sprzet PVP potrzebne sa kredyty Killing Spree i Bellicarium. >> Jesli po wbiciu 60 chcesz byc przygotowany na skladanie sprzetu leweluj tylko i wylacznie na battlegroundach, ewentualnie dorzuc do tego story questy gdy czekasz w kolejce.

Tym sposobem po wbiciu 60 bedzie w jakims stopniu przygotowany na crafcenie sprzetu PVP.

p.s. Grindowanie na battlegroundach uczy PVP, wiec jesli na 60lvlu niechcesz obudzic sie z reka w nocniku to polecam goraco, bo bicie mobków to dziecinada, jo.

Killian - Goofy Force - rekrutujemy! pw na forum lub w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...