Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura][Avatar] LosT.

LosT.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

1373291180-U247153.png

Tematyka:  Real Madrid ( Galaktyczni, CR7, Gareth Bale, Toni Kross, James Rodriguez ),

Wysokość:  Domyślna na forum,

Szerokość:   Domyślna na forum,

Kolorystyka: "Galaktyczna" - przewaga bieli, niebieskiego (głównie nawiązanie do barw Realu, złoto, biel, niebieski)

Dodatkowe informacje od zlecającego: 
Główny efekt jaki chciałbym uzyskać to połączenie dwóch (lub trzech) piłkarzy realu madryt, dobrze wtopionych w tło, tak żeby mogło nawet odgrywać główną rolę, chciałbym aby dominowały niebieskie i białe barwy, ciekawe tło zrobione z jakichś "ostrch" brushy, coś w ten deseń, po obu stronach CR7 i Gareth Bale (W środku jeśli wersja z trzema piłkarzami, Toni Kross lub James). Na środku napis mocno wtopiony w tle lecz zauważalny Real Madrid C.F  a pod Tym lub nad tym napis LosT. (najlepiej z zachowaniem liter lecz niekoniecznie) - http://www.mpcforum.pl/uploads/images/238111409426315771709.png ten typ napisu bardzo mi się podoba (pozdrowienia dla autora ! :P )

Materiały do wykorzystania: Według uznania autora.

Wynagrodzenie:  Limity like, w opór, do ustalenia z autorem (minimum oferuję 150 na zwycięską i najbardziej trafioną pracę - tak wiem, potrwa to trochę ze względu na mój dzienny limit 10, lecz sumiennie się wypłacę  ;) )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

1373291564-U247153.png

Tematyka: Loga / Samochody / Gry 

Wysokość: Domyślna na forum, (200)

Szerokość:  Domyślna na forum, (200)

Kolorystyka: Przewaga ciemnych barw 

Dodatkowe informacje od zlecającego:   
Sam nie wiem czego tak naprawdę chcę więc to wyzwanie dla grafików, niezdecydowany "klient" to najgorszy klient, ale cóż :) - do sedna. 
Chciałbym aby ten avatar nawiązywał do jakichś gier. Głównie o ciekawe loga mi chodzi jak przykładowo:

http://pichost.me/1822801/
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/s720x720/7572_385975871553821_7889124314357358535_n.jpg?oh=3b811ae397bc588ad64c38b6a332f94e&oe=54EE0E84&__gda__=1420903376_dd179693fa2ce57e85974b393bddcff5

lub coś zupełnie innego jak:

http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/203212_fc_barcelona_herb_klubu.jpg 

lecz realu madryt z umiejscowieniem w dość widocznej pozycji mojego nicku jak w powyższym zleceniu. 

Materiały do wykorzystania:  Według uznania autora.

Wynagrodzenie:  Limity like, w opór, do ustalenia z autorem (minimum oferuję 75 na zwycięską i najbardziej trafioną pracę - tak wiem, potrwa to trochę ze względu na mój dzienny limit 10, lecz sumiennie się wypłacę  ;) )

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Odświeżam :)

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Odświeżam :)

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Ponownie odświeżam  B)

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Chciałbym ponownie odświeżyć temat, przypominam że lajki czekają na nowego właściciela !  :O

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Odświeżam ! 
Ktoś się podejmie? :( 

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Odświeżam !

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Odświeżam, nadal aktualne!

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Odświeżaaaaaaaam. 

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Wypadałoby odświeżyć nie? :)

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Odświeżam. 

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Odświeżaaam  :huh: 

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Mimo, że poszedłeś w swoją inwencje twórczą a nie narzuconą, to bardzo mi się podoba, jednakże chciałbym jednak koszulkę już nową z FE, oraz najlepiej jakby udało się umieścić jeszcze Isco czy Jamesa, lub obu. 

Jednak praca i tak zostaje nagrodzona :)

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Temat można zamknąć, sądzę że został rozwiązany :)

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...