Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptot do gier ~3k zł

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić sobie do końca roku laptopa przeznaczonego do casualowego grania w mmorpg i ogólnie gry online (WoW, Dota, Lol etc.). Mam na oku ten model : 

http://www.x-kom.pl/p/206819-notebook-laptop-17-3-asus-r751jb-ty092h-i7-4700hq-4gb-1tb-dvd-win8x-gt740.html

Czy są jakieś zbliżone lub lepsze pod względem ceny/wydajności? Chcę żeby laptop miał 17,3 przekątnej i quad core.

Opublikowano

Mogę polecić Lenovo Z710 z i7 i GT840 - jest to dobrze wykonany laptop, z bajerów ma podświetlaną klawiaturę. Matryca FHD, wydajniejsza karta graficzna.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Lenovo Z710  z i7 to piekarnik...

Z 17 calowych zobacz sobie MSI GP70 z i5 8gb rma i GF840m matryca FULL HD matowa.

Chociaż ja i tak na Twoim miejscu zastanowił bym się bardziej na 15 calowymi dostaniesz O WIELE wydajniejsze.

Lenovo y50-70 z i5 i GTX860m (znacznie wydajniejsza od GF840) matryca matowa FULL HD Podświetlana klawiatura, głosniki JBL. Nowe gry idą bez problemu.

Taniej Lenovo y510p z i7 4 gb ram i GT755 - podśiwetlana klawiatura, głosniki JBL możliwość zamontowania dysku SSD na złączu msata.

Ewentualnie Asus r510jk z i5 8gb rma i GTX850m. FULL HD.

Wszystkie te laptopy 15 calowy są wydajniejsze od 17 calowych podanych w tym temacie.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...