Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tania mysz do CS:GO

ronnie10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak nexores pisał - weź A4Tech x7. Osobiście posiadam ją już 3 lata i nic się z nią nie dzieje - także jeżeli będziesz ją kupował to polecam wzór niebieski (jest jeszcze żółty ale w nim zdziera się "farba" na płytce środkowej).

Opublikowano

Właśnie miałem tą myszkę gdzieś z 6 lat :D, teraz jadę na myszce za 10 złoty, jeśli uważacie że nie ma lepszej od niej to sobie taką sprawię. Dobrze mi się na niej grało :p

Opublikowano

A4tech x7 będzie się na pewno spisywać okej. Ciężko znaleźć coś w tej cenie z dobrym sensorem.

Opublikowano

@ichigo1500

Serio? Gram na zapierdziałej myszce (bardzo małej) i jest strasznie nie wygodna, a chciałem się poradzić, która myszka jest najlepsza za małą cenę + wygonda w dłoni, a stało się tak, że każdy mówi o myszce na której większość czasu przegrałem to też taką kupię :)

@TTTTTTOMA

Tak się składa, że odpowiedniej myszki potrzebuję do cs'a :p, do innych czynności ma po prostu działać 

Opublikowano

Bardzo tania Up.. 300 zł, gdzie kolega ma budżet 50-60 zł..

A jak widać w tej twojej promocji, niema ani sztuk na magazynie ani nawet ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...