Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa zestawy, 1,5k-2k, 3k-4k

GmbhcPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dales dyski i napedu, zestaw nieoplacalny ;)

To zloz cos, bo ja nie umiem zbytnio. ;P

Tak w ogóle to te zestawy spisze na kartke, i one do takiego goscia pojda, co rozkreca kompy, on niby troche taniej sprzeda. ;)

Intel i5 4460, XFX HD 6870, Ballistix sports 2x4 GB, Gigabyte B85M-D3H, XFX Pro TS550W, Thermaltake Armor, Seagate 320gb i WD 500 GB.

Opublikowano

Co do zestawu za 3-4k masz zamiar robic OC?

W sumie to nie wiem, ale raczej nie :D

Intel i5 4460, XFX HD 6870, Ballistix sports 2x4 GB, Gigabyte B85M-D3H, XFX Pro TS550W, Thermaltake Armor, Seagate 320gb i WD 500 GB.

Opublikowano

Zlozylem taka bogatsza wersje pod OC:

http://www.morele.net/inventory/info/lTKbXy/

Bez OC wyjdzie ok. 450zl taniej

Grafike trzeba zmienic na gtx 970 ale od msi lecz narazie nie jest dostepna.

Bez OC wyglada tak:

http://www.morele.net/inventory/info/PnKzBo/

Na ta: http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-gtx-970-gaming-4096-mb-ddr5-gtx-970-gaming-4g-649152/ zmienic?

Opublikowano

Ogolnie to chce zlozyc dobry pc, wtedy taki gosciu co pracuje dla jakis firm komputerowych to wyceni (taniej niz w sklepie), i wtedy kupie, dlatego chce takie dobre czesci, bo jak mu dalem jakis i5 + gtx 970 to mowil ze to nie wyjdzie drogo.

Opublikowano

Ogolnie to chce zlozyc dobry pc, wtedy taki gosciu co pracuje dla jakis firm komputerowych to wyceni (taniej niz w sklepie), i wtedy kupie, dlatego chce takie dobre czesci, bo jak mu dalem jakis i5 + gtx 970 to mowil ze to nie wyjdzie drogo.

jak masz taniej kupic? sprzet jest dobry, jesli nie interesuje cie oc to bierz

­

Opublikowano

jak masz taniej kupic? sprzet jest dobry, jesli nie interesuje cie oc to bierz

Wlasnie nie wiem, bo bym chcial pograc w AC: Unity i Gta 5 na pc, i nie wiem czy uciagnie ten i5 :D

Uczeń
Opublikowano

Wlasnie nie wiem, bo bym chcial pograc w AC: Unity i Gta 5 na pc, i nie wiem czy uciagnie ten i5 :D

co ma nie uciagnac?

przeciez i5 to najlepsze procesory do gier.

Opublikowano

co ma nie uciagnac?

przeciez i5 to najlepsze procesory do gier.

Jeszcze jest i7 := Ale dobra, jesli mowicie ze to bedzie dobry komp i uciagnie takie np: Gta v to wierze na slowo. ;)

Opublikowano

@piterr3

Raptem 13 użytkowników, woow ;) Weź też pod uwagę, że zazwyczaj marudzą Ci co im coś nie pasuje. A jak ktoś trafi dobrze to gra, a nie rozpisuje się o tym na forach ;)

Ja nie mówię, że nie piszczą, bo pewnie sporo takich sztuk się trafia, ale też popularność MSI jest obecnie przynajmniej w naszym kraju największa. Jakby Asus się tak sprzedawał to ciekawe ile byłoby zgłoszeń na ten temat. No i pewnie Gigabyte miałby prym w tej kwestii i tak jeśli jego sprzedaż byłaby równie wysoka. Wiem, że piszczące cewki to niemiłe zjawisko, no ale w dobie obecnej słabej elektroniki trzeba się z tym liczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...