Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki do 200zł?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Tak jak w temacie, szukam jakichś fajnych słuchawek do grania i do słuchania muzyki. Nie muszą być za 200zł, mogą być tańsze. 

Co do mikrofonu - może być ale nie musi, najlepiej jakby był odpinany ale bardziej mi zależy na jakości dźwięku. 
Z góry dziękuję i czekam na odpowiedzi!

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Jakie masz wymagania ? Jakie lubisz brzmienie, jakiego typu muzyki słuchasz ? Jaki miałeś sprzęt wcześniej ? Jaka karta dźwiękowa ?

o.O

Karta dźwiękowa zintegrowana więc nie jest to jakieś cudo ;> Obecnie mam głośniki firmy creative. Muzyka - rock, power meta, dubstep, techno,rap(ogólnie to wszystko). Głównie to te słuchawki potrzebne mi są do grania i słuchania muzyki (podczas gry). Nie mam jakichś wygórowanych wymagań, chcę fajne słuchawki żeby sobie pograć i np. pogadać z kumplem :P Proszę o odpowiedzi bo chciałem szybko wybrać jakieś słuchawki.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Superlux HD681 EVO (najlepiej wersja MK2) lub Takstar HD2000.

Chciałbym coś bardziej przystosowanego do gier najlepiej z mikrofonem. Co powiesz o tych słuchawkach: http://allegro.pl/sluchawki-creative-fatality-gaming-hs-800-fatal1-i4688312373.html

Opublikowano

Syf, chcesz coś z creative to kup te i jakieś micro

http://www.ceneo.pl/13822340

@Lexus. ?? ? ? ? ? ? ? ? ?

@Raitmi Mają mieć mikrofon, zresztą niby czemu te są syfiaste jak to ma być tylko do gier?

Słuchawki muszą: być wygodne (tak żeby wytrzymać w nich 4h bez ściągania i dyskomfortu), mieć mikrofon no i żeby były dość głośne (w sensie żeby... nie były za ciche czy coś). Co do jakości dźwięku to raczej nie będę wybrzydzał bo będę w nich grał i słuchał muzyki, nie mam jakichś szczególnych wymagań. Nie wiem czy opłaca mi się kupować słuchawki z niby lepszą jakością dźwięku jak i tak na mojej karcie dźwiękowej będzie wszystko to samo :> Co do muzyki to mam jakieś zwykłe słuchawki od sony (douszne) dołączone do telefonu i nie mogę się do niczego przyczepić (w sensie jakość dźwięku).

Myślałem jeszcze nad czymś takim: http://allegro.pl/sluchawki-razer-kraken-neon-6-kolorow-w-wa-nowosc-i4678172700.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro ale tutaj chyba płaci się tylko za logo razera ;) 

Opublikowano

creative aurvana live

to jak z tym mikrofonem? raz piszesz, ze nie jest konieczny, a raz ze musi byc

No przydałby się, najlepiej jakiś odpinany tak jak w fatality.

Opublikowano

doczepiane mikrofony sa slabej jakosci, nie wolisz np. mikrofonu stojącego? osobno sluchawki i osobne mikro

Kolega ma fatality i dobrze go słychać. Mam mikrofon stojący ale on troszkę słabo zbiera. Mikrofon będzie potrzebny do pogadania np. na skype czy tsie więc nie potrzebna jest super jakość. No i co powiecie o tych fatality jeszcze?

http://www.saturn.pl/krakow-galeria-krakowska/sluchawki-creative-fatal1ty-gaming-headset,id-10273 będą dobre? Te mi pasują i chyba je kupie, proszę o opinie.

Opublikowano

Temat do zamknięcia. Wybrałem fatal1ty, dlaczego.... może powiem tak, nie jestem melomanem. Takie słuchawki w 100% wystarczą mi do grania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...