Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neudia.eu - Serwer Wystartował ! [Dedyk] [Easy/Medium]

Ramzesek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bug na bugu, a myślałem że bedzie git.

Tyle niby wymienionych opcji że naprawione.. a jedynie co naprawili to Is. Pazerność na zarobek? Wszędzie tylko : naprawione is ETC.

Tak wszystko co napisaliśmy zostało poprawione kolego. :)

Proszę podaj który błąd nadal jest? Prócz tekstury w AV1?

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozwaliłeś system, error no..

Przez te wasze Raty nie dropią przedmioty do biologa / znikomy drop. Pobugowane raty.
Textura w atla v1 jest niezłożona. Stoimy w podłodze.
Nie ma pierścienia języka, nie można zrozumieć się z innymi królestwami.
Nie działa bon na Bossy.
Nie ma smoka w komnacie.

Heniek.

Opublikowano

nie moge odpalic kilenta poniewaz nie znaleziono pliku Devil.dll i nie mam configa co wy za clienta wrzucacie?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

To już jest przesada.

MAPA 90 MIAŁA BYĆ ZWIĘKSZONA.

Mapa jest tak mała, nic nie robiono w niej.

Nie zwiększano nawet spotów.

Totalne zero, zawiodłem się na serwerze i nie polecam tu gry.

Wierzyłem w serwer, ale jednak to prawda o tym całym Asfenie.

Heniek.

Opublikowano

Kużwa rozumiesz że to nie były groźne wirusy !

Proszę cię, nie ośmieszaj się tak?

Licznik nie jest podkręcony jak widać po SS, Lagów nie ma chyba ty.

robie wlasnie pelne skanowanie systemu ... 3 dni temu bylo wszystko ok a dzisiaj po pobraniu tego waszego syfu co ? 8% przeskanowane i 48 zainfekowanych plikow ? 

nie sa grozne tak ? sane trojany robaki i inne gowna dzieki wam jestem ich posiadaczem... ja tego tak nie zostawie ... 

PROPONUJE KAZDEMU KTO POBRAL TEN SYF SPRAWDZIC KOMPA ... BO TO JEST NAPRAWDE POYEBANE CO ONI ZROBILI DAJAC TAK ZAWIRUSOWANEGO KLIENTA ...

EDIT : 9% I JUZ 64 PLIKI .. WSTAWIE SS JAK SKONCZY SIE SKANOWANIE ...

BRAWA DLA WAS (szybkie skanowanie i co sie okazalo ? )

17952894554598796294.png

Opublikowano

2142sqp.png

Tak wygląda mapa 90.

Przejście jej zajmuje.. 10sekund liczone na zegarku.

Spoty? Może 2 na mapie całej.

Podziękuje za gre, odradzam innym !

Ta mapa nie nadaje sie do Exp bo była już na wielu serwerach i nawet nie wchodząc na serwer wiem co sie na niej dzieje jak jest dużo graczy :)

Opublikowano

2142sqp.png

Tak wygląda mapa 90.

Przejście jej zajmuje.. 10sekund liczone na zegarku.

Spoty? Może 2 na mapie całej.

Podziękuje za gre, odradzam innym !

Sorry kolego, jakoś inni dają radę. :)

Od 115 masz 3x większą mapę.

Co raz więcej osób wbiję większy lvl i wyjdą.

Po 3 spoty respią się co 1 sekundę także nie narzekaj tak. :)

Opublikowano

Serwer jest całkiem fajny :) Ogarnięta administracja miło się gra :)

Polecę kolegom :)

polec im tez dobrego antywirusa i formata po pobraniu tego ... 

17952894554598796294.png

a to tylko szybkie skanowanie....

Opublikowano

polec im tez dobrego antywirusa i formata po pobraniu tego ... 

17952894554598796294.png

a to tylko szybkie skanowanie....

Chłopie rozumiesz że już jest klient bez wirusów !

Nie umiesz tego zrozumieć? Że masz syf na komputerze to nie nasza wina.

Jakoś inni nie płaczą o wirusy.

Jutro zapraszamy o 18:00 na 2 rundy OX.

Opublikowano

Teraz jest bez, ale wcześniej był z wirusami.

http://www.youtube.com/watch?v=WQopJ3o_N7g

A co to za serwer? Ten serwer to kopia tego serwera? Wszystko tip top co tu, a serwer z lipca o.O

Sorry kolego, jakoś inni dają radę.  :)

Obiecywanki były że zwiększone będą spoty i mapa, nic nie mówie o tych gnolach.. bo beka. Miały być wszędzie mumie.

Naprawiliście tylko takie banały i oczywiście isa.

A normalne błędy to już wychodzą po starcie, to jest już beka.

Heniek.

Opublikowano

Nie umiesz tego zrozumieć? Że masz syf na komputerze to nie nasza wina.

Jakoś inni nie płaczą o wirusy.

Jutro zapraszamy o 18:00 na 2 rundy OX.

a czy ty kurrrr nie potrafisz patafianie zrozumiec ze dzieki tobie pozbede sie wszystkich danych ktore mam na swoim kompie ? to tylko dzieki waszemu ,,zawirusowanemu klientowi" mam to co mam ... 

nie tylko ja pobralem ten syf z wirusami a pewnie wieksza ilosc osob rowniez ... ogarnij sie i zacznij zbierac hajs bo nie puszcze tego plazem ... nie ma takiej opcji ze nie zostaniesz za to wynagrodzony ... 

aha powiem ci jeszcze jedno kasa z is nie starczy.. wiec kieszonkowe od rodzicow i kase od dziadkow szykuj ... 

Opublikowano

a czy ty kurrrr nie potrafisz patafianie zrozumiec ze dzieki tobie pozbede sie wszystkich danych ktore mam na swoim kompie ? to tylko dzieki waszemu ,,zawirusowanemu klientowi" mam to co mam ... 

nie tylko ja pobralem ten syf z wirusami a pewnie wieksza ilosc osob rowniez ... ogarnij sie i zacznij zbierac hajs bo nie puszcze tego plazem ... nie ma takiej opcji ze nie zostaniesz za to wynagrodzony ... 

aha powiem ci jeszcze jedno kasa z is nie starczy.. wiec kieszonkowe od rodzicow i kase od dziadkow szykuj ... 

Kto powiedział o hajsach z IS?

Nikt z nas nie leci na hajs z IS proszę cię?

Ciężko ci odwirusować rzeczy? Albo skasować klienta?

Wystarczy czyszczenie plików systemowych?

Więcej na twoje posty nie odpowiadam bo po prostu żal czytać.

Edit: Zapraszamy jutro o 19:00 na 2 rundy OX.

Serwer stabilnie stoi oraz działa.

Opublikowano

Ten tekst trochę nie na miejscu.

Wrzucasz clienta z wirusami, nawet nie przeprosić graczy ( bo nie tylko kolega wyżej ma problemy z wirusami przez clienta ) to nie jest zbyt ładne zachowanie z twojej strony.

Wypierasz się i próbujesz zwalić winę na graczy, że mają zawirusowane komputery.

Wrzucając clienta zawirusowanego na stronkę to Ty jesteś winny jeżeli chodzi o zawirusowane nawet w najmniejszym stopniu komputera użytkownika serwera.

Heniek.

Opublikowano

ty kur**** naprawde jestes tepy albo juz nie wiem ... jak mam czyscic system ? skoro pliki systemowe sa juz zawirusowane .... usunac klienta ? geniusz ! geniusz ! juz dawno to zrobilem .. ale komp zaczal mi swirowac i przeskanowalem ... usunac nie moge bo to i tak nic nie da .. jedyna opcja to calkowity format = utrata wszystkich danych ktore znajduja sie na dyskach ... mam tam wazne prace i staram sie je odzyskac....

JESZCZE RAZ APEL DO WSZYSTKICH KTORZY POBRALI TEN SYF OD TEGO PAJACA ZEBY PRZESKANOWAC SWOJE KOMPUTERY !!

Opublikowano

Ty już k***a Ramzes tak nie gwiazdorz bo k***a odnosisz się do każdego gracza któy się źle wypowie jakby był jebanym zerem

Ktoś Ci k***a zgłasza że masz pierodolone wirusy w kliencie a ty każesz mu odinstalować klienta ja p******e

Ogarnij się człowieku , bo to już się nie robi śmieszne.

Jeżeli ktoś nie ma antywirusa a gra na tym serwerze to mu z całego serca współczuje starty wszystkiego bo prócz formata nic mu nie pomoże.

POZDRO 600 DLA ZNAJOMYCH

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Hequito ty masz jakieś problemy czy coś w tym rodzaju ? Pobrałem tego clienta z wirusami wszystkie ostrzeżenia zignorowałem w antywirusie. Przed chwilą skanowałem system i nic mi nie wykryło więc ten wasz wirus musi pochodzić z czegoś innego. Zresztą rzeczy z internetu pobieracie na własną odpowiedzialność zresztą jest pewna zasada brak skany to po chuy pobierasz....

IDcncno.png

Opublikowano

Hequito ty masz jakieś problemy czy coś w tym rodzaju ? Pobrałem tego clienta z wirusami wszystkie ostrzeżenia zignorowałem w antywirusie. Przed chwilą skanowałem system i nic mi nie wykryło więc ten wasz wirus musi pochodzić z czegoś innego. Zresztą rzeczy z internetu pobieracie na własną odpowiedzialność zresztą jest pewna zasada brak skany to po chuy pobierasz....

Mało wiesz na ten temat, pewnie twój antywirus nawet nie raczył Cię zapytać czy chcesz zostawić tego wirusa, ponieważ jest tak zajebi*** że głowa mała.

" Win32/Ramnit.a to straszny syf, dosyć ciężki do usunięcia z uwagi na to, że tworzy wiele kluczy startowych. "

" Win32/Ramnit.A to wirus polimorficzny, który infekuje pliki wykonywalne systemu Windows oraz pliki HTML.

Rozprzestrzenia się głównie za pośrednictwem dysków wymiennych i dysków sieciowych. 

Próbuje otworzyć tylne drzwi i czeka na instrukcje z zewnątrz.

Dodatkowo instaluje kolejne warianty Ramnit. "

Opublikowano

Mało wiesz na ten temat, pewnie twój antywirus nawet nie raczył Cię zapytać czy chcesz zostawić tego wirusa, ponieważ jest tak zajebi*** że głowa mała.

" Win32/Ramnit.a to straszny syf, dosyć ciężki do usunięcia z uwagi na to, że tworzy wiele kluczy startowych. "

" Win32/Ramnit.A to wirus polimorficzny, który infekuje pliki wykonywalne systemu Windows oraz pliki HTML.

Rozprzestrzenia się głównie za pośrednictwem dysków wymiennych i dysków sieciowych. 

Próbuje otworzyć tylne drzwi i czeka na instrukcje z zewnątrz.

Dodatkowo instaluje kolejne warianty Ramnit. "

Czytanie ze zrozumieniem się kłania "wszystkie ostrzeżenia zignorowałem w antywirusie" a ta kopia z jakiejś strony to nic :) Polecam sprawdzić kod wirusa i wszystkiego się dowiecie co on robi.

IDcncno.png

Opublikowano

Start bez żadnych lagów, dość ogarnięta Administracja. Jest dobrze. :)

Polecam oraz Zapraszam na forum, a także do gry.

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Zapraszam do gry, administracja odpisuje na pytania, 500 graczy jest, nie ma gdzie expic :P

Skąd bron na 75? Bo wiedzmy nie moge w 1 antalntydzie znalezc.

Ps. Mimo wszystko jak człowieczki chcą zniszczyc ten serwer tutaj w komentarzach i tak 500 osob ma Was w d***e i to co piszecie :D

2lj00au.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...