Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urodziny ;]

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi, dzisiaj mam 18 urodziny, wszystkich pełnoletnich z okolicy Kalisza zapraszam. 18ste urodziny, dokładnie rok temu tego samego dnia zostałem tu GM i wbija 4 rok z MPC. Ofc jedziemy do Protectora, 15g holandii, 10g pudru, wbijać kto ma ochotę ;]

Pozdrawiam,

2006-2010

Admin Cienia
Opublikowano

Staaary dużo kasy, zajebistych panienek i udanej imprezy życzę. :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No to GZ ;] 18 piękny wiek ;] Udanej imprezy ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano
Staaary dużo kasy, zajebistych panienek i udanej imprezy życzę.
dołączm się do tych życzeń ;p

10Postów : [√]

20Postów : [√]

30Postów : [√]

40Postów : [√]

50Postów : [√]

60Postów : [√]

70Postów : [x]

80Postów : [x]

90Postów : [x]

100Postów : [x]

Zbieram [ - ]

Opublikowano

sto lat sto lad niech zginie zginie nam xdd

nie no wszystkiego najlepszego :))

BARDZO PROSZE O MINUSY, DAWAJCIE JAK NAJWIĘCEJ CHCE MIEĆ ICH JAK NAJWIĘCEJ NA MPC. PRZYCZYŃCIE SIE DO TEGO :)

Opublikowano

365 dni biłeś ten lvl i wkońcu go wbiłeś :D

GM-owie dają nowe itemki ^ ^

Powodzenia na nowej drodze życia itd. ...

Dużo picia,lasek i kasy...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Hej... o.O,

Nie spodziewałem się tego... szczerze jestem tutaj już wyrzutkiem a jednak jak i stara tak i nowa ekipa ciepło odezwała się. GM zostałem rok temu a straciłem go na początku tego roku kiedy to zdołowany poprosiłem Kokosza aby zdjął mi ten status bo na niego nie zasługuję, czy nie dam rady chyba..? (nie było mnie miesiąc bez żadnej informacji z totalnym olaniem istnienia tego forum). Na dzień dzisiejszy Kokosz ma mnie za nikogo i rozumiem to ale szacunek został za złote porady nt. co robić w życiu. Oczywiście ogromny szacunek dla wszystkich tutaj, tych co znam latami tak i tych co znam mniej. Szkoda że nikt się nie zgłosił widocznie wyrzutek musi być odosobniony ;). Wiem że głupio napisałem aby zgłaszali się pełnoletni ale pamiętam pewien incydent na 18stce koleżanki i nie chciałem aby powtórzyło się coś takiego u mnie. Dzięki za życzenia choć jak Mike to ujął ja tylko zapraszałem :D.

Na koniec dodam że po ostatniej rozmowie z Kokoszem postraszyłem rozwaleniem tego forum i masowymi atakami (wtajemniczeni widzieli na własne oczy co potrafię zrobić z forum czy serverami gier), ale moje durne wypowiedzi były pod wpływem emocji, po tych 4 latach jestem związany sentymentalnie z tym forum choć jestem tu w niższej kategorii ale przypomnę jeszcze moją rozmowę z Młodym, GM nie zbanuje admina, no chyba moja dziura znaleziona w forum na której od V.I.P.a można zbanować kogo się chce poskutkowała :D.

Pozdrawiam wszystkich i naprawdę tak jestem zaskoczony bo myślałem że temat wyląduje gdzieś na 4 stronie i nikt go nie zobaczy albo w koszu, jednak pomyliłem się o 360 stopni i za to dziękuje.

Tak jeszcze raz, grube pozdrowienia dla całej starej jak i nowej gwardii na forum, będę tutaj z wami nawet jak mnie zbanujecie :D.

Z szacunkiem, energy ;)

2006-2010

Opublikowano

będę tutaj z wami nawet jak mnie zbanujecie :D.

na energiego nie ma mocnych xD bedzie wracal niczym bumerang... coz wyrzutkiem nie jestes bo nie kazdy cie odtracil... ja napewno nie ;)

Co do impry z wielka checia bym wpadl ale ja mieszkam w okolicach Bydgoszczy wiec odpada ;) ale jak w przyszlosci bede mial prawko to wjade do cb na chate i wypijemy pare browarkow ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

No stary wiek mam odpowiedni, szkoda tylko że przeczytałem posta teraz.

Mam nadzieje że balet masz udany ! Dla Twojego nicka czuje naprawde spory szacunek więc pjona ode mnie i jeszcze raz wszystkiego naj !

f.png

Opublikowano

wszystkiego najlepszego

ja niedługo też będe obchodził swoje 18 urodzinki i też impra się szykuje

a więc jeszcze raz wszystkiego dobrego dużo lasek i wogóle co chcesz

kasy ci nie życze bo pieniądze szczęścia w życiu nie dają

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

kasy ci nie życze bo pieniądze szczęścia w życiu nie dają

"Szczęście daje to, co za nie kupimy"

Ta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...