Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isamu/JP o co chodzi?

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do nitra i jego wkurwiania przez neta, spinacie się do niego bo nie pokazałby się na ulicy czy coś tam, jemu właśnie o to chodzi. Udaje Bóg wie kogo bo wie, że jest "nieosiągalny". Karmicie OGROMNEGO trolla. 

Opublikowano

Co do nitra i jego wkurwiania przez neta, spinacie się do niego bo nie pokazałby się na ulicy czy coś tam, jemu właśnie o to chodzi. Udaje Bóg wie kogo bo wie, że jest "nieosiągalny". Karmicie OGROMNEGO trolla. 

i mam nadzieje właśnie że kiedyś ktoś pierdolnie mu pałą w ten pusty łeb. 

Opublikowano

jp jp ten styl życia... proponuje nie interesować się nimi, zająć się ciekawszymi rzeczami(hodowlą szynszyli, ogrodnictwem, tkaniem burek) i mieć święty spokój. Tylko im robicie szum a właśnie im o to chodzi. Dla mnie cała ta jp armia to banda dzieciaków z defektami mozgów.

Opublikowano

Sądzę, iż normalny człowiek omija takie kanały(isamuxpompa i przyjaciele), bądź takich ludzi, bardzo szerokim łukiem.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Jego kanał moim skromnym zdaniem trzeba traktować z lekkim przymrużeniem oka :)

Zazdroszczę mu charyzmy, która porywa rzeszę dzieciaków.

Treści które przekazuje nie są z mojej bajki, dlatego raczej nie goszczę na jego kanale.
Mógłby czasem starać się przemycić w filmie jakąś cenną życiową wskazówkę dla tych młodych widzów no ale wolny kraj.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...