Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isamu/JP o co chodzi?

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam kolegów w szkole co ciągle podniecają się jakąś JP Armią i jakimś Isamu. Ciągle mówią "Pompa" lub "o luju" mam też kolege który nienawidzi JP i Isamu ponieważ uważa, że są to dzieci itp. Czy ma racje?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

UP@ dobra dowiedziałem się wszystkiego już na temat Isamu. To jest koleś który wyzywa yt'bera  FuBu, który jest rzekomo złodziejem. I uważam, że isamu i jego kolega Nitro są pierdolnięci, szczególnie nitro. On tylko wyzywa ludzi, a isamu uczy dzieci przeklinać. Niby jest to smieszne, ale żałosne...

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

UP@ dobra dowiedziałem się wszystkiego już na temat Isamu. To jest koleś który wyzywa yt'bera  FuBu, który jest rzekomo złodziejem. I uważam, że isamu i jego kolega Nitro są pierdolnięci, szczególnie nitro. On tylko wyzywa ludzi, a isamu uczy dzieci przeklinać. Niby jest to smieszne, ale żałosne...

no wlasnie ''rzekomo'' a to bzdura nie poparta żadnymi dowodami...

Juz kilkanascie miesiecy mozna uslyszec jak 18 latek ''stracił'' 30 tysiecy złotych...

ale dzieciaki to łykają ;)

Opublikowano

Isamu to jest osoba która umie tylko przyklinać i uczy tego młodych. Isamu nawed nie umie zrobi jednego odc bez przeklinania moim zdaniem on nie ma ani jednej zwykłej fajnej serii.

Opublikowano

Nie lubisz - nie oglądaj. Osobiście uważam że jest to głupie, no ale co zrobisz. Gdybym miał wymieniać wszystko co jest głupie i niepotrzebne a ludzie trzepią na tym kasę byłoby tego dużo. Chociażby mecze i wypłaty zawodników w piłce nożnej i nie tylko, "fanpejdże" na fejsie, polityka (szczególnie ta nasza), top model, dlaczego ja i wiele innych gównianych rzeczy za które ludzie mają tyle pieniędzy że nie mają na co wydawać. Isamu to akurat takie maluśkie zło przy takich piłkarzykach....

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Przecież Isamuś się do tych zjebów zalicza, tylko zainteresowania ma inne. Bo jedni znęcają się nad konikiem przy majnkrafcie, drudzy przy Łubu Dubu Zgwałcić FuBu (ŁDZF madafaka) i małyszu.

@top Isamu, typowy debil i idiota który zachowuje się jak homo erectus z niedojebaniem mózgowym  ku uciesze dzieciaczków równie "ynteligentych" jak on.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Hmm, w takim razie co wy oglądacie żeby sie posmiać? O ile w ogóle sie smiejecie. Rozumiem gdy ktoś uważa nitro za debila bo faktycznie jest debilem, ale isamu to inteligenty koleś który dla śmiechu kreuje pewien wizerunek. Miałem okazje poznać go na żywo i zrobił na mnie normalne wrażenie, zabawny i sympatyczny człowiek. 

21515.jpg

Opublikowano

IsAmU > Nitro

Wszyscy > Nitro

Majnkraft > Nitro

no wlasnie ''rzekomo'' a to bzdura nie poparta żadnymi dowodami...

Juz kilkanascie miesiecy mozna uslyszec jak 18 latek ''stracił'' 30 tysiecy złotych...

ale dzieciaki to łykają ;)

Jest milion filmów z dowodami, pozdrawiam.

Opublikowano

IsAmU > Nitro

Wszyscy > Nitro

Majnkraft > Nitro

Jest milion filmów z dowodami, pozdrawiam.

Ja p******e xddd

Koles za bycie GM'em ubzdurał sobie ze chce miec 30k zł...

''milion dowodów'' xdddd

Opublikowano

Hmm, w takim razie co wy oglądacie żeby sie posmiać? O ile w ogóle sie smiejecie. Rozumiem gdy ktoś uważa nitro za debila bo faktycznie jest debilem, ale isamu to inteligenty koleś który dla śmiechu kreuje pewien wizerunek. Miałem okazje poznać go na żywo i zrobił na mnie normalne wrażenie, zabawny i sympatyczny człowiek.

Rojo happy wheels

funny momments

Opublikowano

Wiecie co wam powiem, szkoda się w ogóle na temat Isamu wypowiadać.

Ma on 20+ lat, ale zachowuje się jak 15 latek, który nigdy nie dostał " w.p.i.e.r.d.o.l" za przeproszeniem.

Rządzi sobie wszystkimi i wszystkim, myśli, że cały internet należy do niego, że jeśli on coś powie to wszyscy lecą.

Prawda jest taka, że słuchają go gimnazjaliści, którzy myślą, że dzięki niemu coś osiągną, a to wcale nie prawda.

To samo tyczy się jego wiernego kolegi Nitra, wchodzę sobie raz na jego kanał, bo chciałem coś zobaczyć(mniejsza o to)

Filmik, który wyskoczył na starcie, to http://www.youtube.com/watch?v=Ghuj-qQi5L4

Słucham co on tam mówi i stwierdzam, że ten koleś powinien się udać do psychologa, psychiatry albo brać jakieś mocne psychotropy, bo według mnie nie jest normalne to, że on stoi na stole. Tak jak mówiłem zachowanie typowego 12-15 latka. 

Opublikowano

Lubie sobie od czasu do czasu pooglądać IsAmU, jego kanał jest naprawdę spoko, duża dawka humoru z tych jego filmików.

Jeżeli chodzi o innych youtuber'ów bardzo spoko jest Rezi i Multi...

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

co jak co ale ja takimi ludźmi gardzę jak nitro czy isamu.. zobaczcie na nich szczególnie na nitro.. patyk który udaje ze jest koksem bo przeklina.. a dorwać huja w alejce to by się zesrał ze strachu. Taka prawda jest, jestem pewien że przyjdzie czas aż dostanie kijem w łeb i jego cwaniaczkowanie się skończy. 

Opublikowano

Mnie zastanawia sens oglądania Isamu - w żadnej grze nie ogarnia, ciągle zarzuca słabe żarty, w których 1/2 to wulgaryzmy. Super.

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Opublikowano

Jak dla mnie to ta dyskusja powinna się skończyć, jednych isamu śmieszy innych nie, jedni lubią go oglądać drudzy nie ! to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje....

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Jak dla mnie to ta dyskusja powinna się skończyć, jednych isamu śmieszy innych nie, jedni lubią go oglądać drudzy nie ! to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje....

to o czym ma się dyskutować, jak nie o gustach? 

nieraz jest beka jak się ogląda Isamu, ale to raczej rzadko. słuchać tak bluzgów ciągle może jara i kręci gimbazę :P

ps. żałosny jest ten GRLMIKE, czy jak on tam się zwał xD 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Widzisz i nie grzmisz a jak grzmisz to nie trafiasz ;_;. Każdy może iść za śladami Isamu i zrobić z siebie idiotę w internecie tylko dlatego, że na tym zarabia. Nikt nie wie jaki jest naprawdę, robi coś co dzieciaki chwyciły- lubią to i z tego kręci jakiś tam interes :D. Nie ma co się podniecać już lepiej obejrzeć atora, który przynajmniej w zrozumiały sposób robi z siebie wariata, niż isamu, który ostatnimi czasy wnet zanudza :D. Są o wiele lepsi jak i ciekawsi youtuberzy od niego. A cała ta JP armia to dzieciaki które po prostu wkręciły się i uważają go za jakiś autorytet ^^.

Gb2zMZi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...