Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4 czy modernizacja komputera?

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,w najbliższym czasie będę miał przypływ gotówki w granicy 1600 zł. I nie wiem czy nie kupić PS4 czy modernizować mój komputer ( Intel Pentium G2130,GTX 650 Ti boost,H61M,4 GB Ram). Miałem w tamtym roku Xboxa360 i grało się bardzo fajnie (tylko ten abonament ;/ ) Dużo ludzi i było wiadomo,że gra mi pójdzie :D I teraz mam owy dylemat ;c

Opublikowano

Te 170 zł rocznie to ujdzie :) A mój brata kolega ma sklep to może by gry z rabatem załatwił ;3

A 1600 zł na nowy procesor i kartę ( moja jest nowa,ale to nie jest szczyt technologi) To nwm czy dużo :/ i pewnie będzie trzeba dokupić 4 GB RAMu

Opublikowano

Jak masz płytę z chipem H61, to najlepiej wyjdzie sprzedać GTX 650 Ti i obecny procesor (razem około 400-500 zł uzbierasz co daje razem jakieś 2100 zł na modernizację). Bierzesz tego Intel Core i5 3470 (750 zł), 4Gb RAM (jakieś 150 zł tylko musi być taki sam jaki masz obecnie), zasilacz byłby najprawdopodobniej do wymiany więc wziąłbyś np: Corsaira VS 550W (190 zł), do tego Gigabyte GeForce GTX 760 OC (na morele za 1000zł) i masz już dobry sprzęt do grania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...