Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine w 1.8?

Gość MaciekGplay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka parę minut temu (kiedy to pisze) oglądałem newsy z Minecraft w moim laucherze (sorki jak źle napisałem) Kiedy oglądałem newsy o 1.8 bo mam tą wersje powtórzyło się to samo pod wersją 1.6.6

Na samym dole spisu pisze

- Removed Herobrine

Co mam robić ?! Dla ułatwienia dodaje screena :)

Niczego takiego nie spotkałem w moich poprzednich lauczerach

PS. Mój laucher nazywa się: "KeiNett Laucher v1.339"

post-1269212-0-42891200-1413641811_thumb.png

Opublikowano

Z racji tego że nie jest to oficjalny launcher, mogą sb tam napisać co chcą, więc spokojnie, Twój domek przetrwa i Herobrine go nie dopadnie ! ;)

//Edit

Kolega z dołu ma rację. Przejrzyj oficjalną stronę Mojang, zwróć uwagę na snapshoty. W większej ich części znjadziesz jakieś żartobliwe zdanie.

Opublikowano

Mojang co jakiś czas robi takie żarty, w kilku wersjach na liście zmian widniało "added Herobrine" i "removed Herobrine".

Zwykły troll, nie masz się co przejmować. @szymo02 W oficjalnym launcherze też jest ta zmiana. 

Opublikowano

Dziękuje wam bardzo serdecznie :) Już się nie boje tego przebrzydłego dziwatcwa! :) :) :);):D

Opublikowano

Żart ze strony mojangu. Pamiętajmy, że nadchodzi Halloween więc mogą nam zrobić jakąś podmianę teksturek czy coś. :)

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Już się boje rob ale tak na poważnie jeden raz mi zrobili żart na 1.5.2 bo to były drzwi z texturką Herobrine'a i tak się przestraszyłem na 3 sekundy mi serce stanęło i na serio mi troszeczku pociekło w Majtki xD Usunąłem tą mape i gram jedynie na serwerach ale trochę też czasami na singlu

Opublikowano

To:

- Removed Herobrine

Jest bo w wersjach Beta Herobrine istniał ale w pełnym wydaniu Minecrafta usunięto go :)

Opublikowano

To dla beki sobie mojang pisze. Nie ma co sie obawiac.
P.S. Wez k***a tego explorera z paska bo az mnie bierze. A i kup premium.

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Fake. 

I doczepię się, nie piszcie że to Mojang zrobił żart, gdyż minecraft jest teraz Microsoftu :P

Znów chwytam liny zła, by wydostać się z mroku dna...

Opublikowano

Fake. 

I doczepię się, nie piszcie że to Mojang zrobił żart, gdyż minecraft jest teraz Microsoftu :P

Ale 1.8 i 1.7 jeszcze mojang wypuscil... 

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Im a Herobrine BUUUUUU ! :ninja:

No już się boje hejcie -_-

Szukacie trolla? macie przykład ;)

A i jeszcze coś...

1. Nie strasz młodszych ludzi

2. Nick jak hejtowniś-baranuś i przy okazji najlepszy dureń na naszym globie :)

3. Buuuuuuuuu  wskazuje że piszesz to na odlew

4. Myślisz że jak mam 10 lat to mnie zastraszysz swoja po****** gadką z trzema wyrazami i wyrazem który nie jest wyrazem :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMaciekGplay masz się czym chwalić,10 latek a już takie pisanie na mpc nie ładnie nie ładnie @Temat To troll,pisze tak już od wielu versji,a herobrine istniał kiedyś w 3 wersjach,ale on sie tylko pojawial obok gracza i chyba chodzil i nic więcej.Ale już od dawna go nie ma.Był jeszcze żart z drzwiami ale to byla podmieniona textura

Opublikowano

Fake. 

Minecraft należy do Mojangu. Mojang należy do Microsoftu. Czego tutaj nie rozumiesz?

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

To jest, po prostu typowy żart ze strony Mojangu ;) Nie, przejmuj się jest to zwyczajny fake który każdy go widzi i nic sobie z tego nie robi :) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@MaciekGplay masz się czym chwalić,10 latek a już takie pisanie na mpc nie ładnie nie ładnie @Temat To troll,pisze tak już od wielu versji,a herobrine istniał kiedyś w 3 wersjach,ale on sie tylko pojawial obok gracza i chyba chodzil i nic więcej.Ale już od dawna go nie ma.Był jeszcze żart z drzwiami ale to byla podmieniona textura

Piszesz "versji" pisze się "wersji" wiem że minecraft jest szwedzki i używa tam sie anglieskiego. I sorki że sie chwale że mam 10 lat bo jak się buntuje (xD) To pisze co mi wpadnie w łeb ;) A i na przyszłość pisz wersji :D Przynajmniej w moich postach :D

#Trol

#Herobrine

I doczepię się że są jeszcze gracze którzy zmieniają skin na skórkę Herobrine i straszy ;) Fakt, że fake był z drzwiami ale obejrzyj sobie odcinek JJocker (czy jakoś tam) z serii archiwum X i kiedy będzie płynął to nie zauważy że na pagórku coś stoi i się obraca oraz trzyma miecz 

Opublikowano

Lol jak można bać się minecrafta? Ja bym się ucieszył jakby dodali herobrine bo było by ciekawiej, może bym nawet wrócił do gry na singlu. Bo modyfikacja herobrine jest moim zdaniem przesadzona.

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...