Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy wygląd skilli i interfejsu

Fujitora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 
Przed chwilą pobrałem nowy wygląd skilli i interfejsu ze strony Kamera - http://metin2mod.tk/downloads.html 
Jednakże gdy już podmieniłem pliki w folderze "pack", następują problemy. W przypadku interfejsu wyskakuje mi komunikat: "Failed to load image"
W przypadku skilli psuje mi się całkowicie postać i skille, a dokładniej moja postać jest "wbita" w ziemie przez co nie mogę się ruszyć, a każdy skill wygląda jak biała kwadratowa plama.  
Obejście nie działa. W sumie nigdy mi nie działało na żadnym serwerze. 
Już chyba wszystko wyczerpałem. Jest jeszcze jakaś inna możliwość na używanie nowego wyglądu na tym serwerze? 
Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Przecież pisałem, że podmieniłem pliki. Wypakowałem z kamera, i wyciągnąłem stare z folderu pack, żeby nie było podwójnie. W sumie to by się nie nazywało nawet podmienienie. 
@Arik mam spatchowany serwer Dreikon. Nie wiem czy chodzi Ci o klienta ogółem, czy o klienta serwera. W sumie to chyba to samo 
Tak czy siak uruchamiałem "PatcherDreikon" 
Wciąż proszę o pomoc :)

Opublikowano

Firewalla mam zawsze wyłączonego. Pliki pobrałem od nowa przy wyłączonym antywirusie i też nie działa. 
Może właściciel zabezpieczył jakoś tego klienta przed modyfikacją? Ale od tego chyba właśnie obejście służy, które u mnie nie działa. 
Dodatkowo dodam, że pliki w folderze nazywają się inaczej niż zazwyczaj, tutaj screen, lecz nie wiem czy to pomoże w czymś.  
6279314137325431267341.jpg
Ale zmieniałem końcówkę na "azoom" i też nie działa.   
Dodatkowo dodam ten komunikat, który wyskakuje przy próbie wgrania nowego wyglądu interfejsu. Może też coś pomoże Wam. 
suuhit.jpg
Wciąż proszę Was jak mogę o pomoc :)

Opublikowano

To wszystko wyjaśnia. 
Dziękuje za pomoc. 
W takim razie czas najwyższy spędzić trochę wolnego czasu nad rozkminianiem tego systemu i próbowaniu go cheatować. 
Można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...