Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kandula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj miałem ochotę zagrać na tym serwerze chińskim ,, FreeWorld5 '' Wszystko pięknie cacy, znalazłem link do rejki : ,, http://cmc.catv.net/cmc/reg.aspx?css=t1 '' znalazłem poradnik jak się zalogować przetłumaczyłem stronke na google chrome wszystko poprawnie oprócz Numeru Identyfikacyjnego :/ 

Piąte od góry, chujnia , chciałem tam pograć :| Pomoże ktoś, poda jakiś kod identyfikacyjny , ponieważ z chęcią bym se tam pograł :(

ZA TAKOWY NUMER IDENTYFIKACYJNY DAJE 10 LIKE'ÓW :]]]

Opublikowano

nie dasz rady się zarejestrować jest to kod który każdy obywatel chin (albo Korei) ma w dowodzie osobistym, innymi słowy by się zarejestrować musisz mieć obywatelstwo danego państwa 

Opublikowano

Do piątej rubryki spróbuj wklepać to:

510321198502240018

losowo wpisany numer ?

tylko że do 4 rubryki wtedy musisz znać Imię i nazwisko (w tak zwanych krzaczkach) przypisane do tego nr 

Opublikowano

Pobierz sobie KSSN List Tool i ujrzysz sporą listę takich danych.

Czasami wszystko jest podane w jednej linijce z różnymi, chińskimi znaczkami, więc jak nie będziesz wiedział co gdzie masz wpisać to pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...