Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na skinach

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, postanowiłem troszkę zarobić i potrzebuje pewnych rad, kogoś kto mnie poprowadzi. Przez długi czas obstawiałem mecze i wyszedłem z profitem 30euro które przegrałem w 1 dzień ;D Pech... Teraz mam 10 euro na rozruch i chciałbym znaleźć kogoś kto ogarnia temat i już wiele zarobił na handlu itp. Szukam pomocnej dłoni która wprowadzi mnie w to wszystko, da rady itp. Oczywiście odwdzięczę się oddając 30% zarobków które uda mi się dzięki Twoim radą zarobić ;) Taka obietnica. Liczę na pomoc.

Opublikowano

Oglądaj każdy mecz, nie obstawiaj jeszcze. Potem, gdy dowiesz się jaki team jak gra, zacznij obstawiać, patrz też ile meczy ostatnio wygrali, bo może akurat mają słabą formę.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Wątpie, że znajdziesz kogoś rzeletnego, naprawdę. W CSie nic nie jest pewne, ale staraj się po prostu rozszerzać swoją wiedzę przez oglądanie meczów, przeglądaniu hltv.org. Według mnie nie ma na to unirwesalnego sposobu. Prawie zawsze się ryzykuje, taka gra.

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Opublikowano

Jeżeli nie obstawiasz to nie zarobisz. Chyba że przeglądasz wykresy danej broni czy idzie w górę czy w dół. Kiedyś zdarzyło mi się kupić AK Nieb. Laminat za 0.50 euro, a później sprzedałem za 1.5

A obstawianie jest proste - śledzisz dane drużyny, przeglądasz fora i nie stawiasz na pewniaki bo dużo nie zarobisz.

Opublikowano

Wątpię, aby ktoś podzielił się swoimi sposobami zarabiania i marnował czas dla kogoś kogo nie zna. Same 10 euro to nie jest duża kwota i za dużo poszaleć nie można. Polecam obstawiać, bo to bardzo dobry zarobek. Z własnego doświadczenia wiem, że warto nabywać skiny, których wartość rynkowa jest zmienna, czyli krótko mówiąc cały czas skacze. Ciężko mi teraz wymienić skiny na których można zarobić, bo trzeba cały czas przeglądać wykresy w markecie poszczególnej broni. No, ale to raczej jest oczywiste. Inni sporo dorobili się na operacjach, które wychodziły. Wkrótce pojawi się kolejna i to kolejny sposób na dodatkowy fundusz.

Opublikowano

CSGOLOUNGE :D Najlepszy sposób :) Na tradeowaniu też można, ale za każdym razem musisz odliczać fee itp...

Kilka betów

105261411768961798169.jpg

492301412874076798169.jpg119841413133881798169.jpg433171413550044798169.jpg193091413649264798169.jpg

07PCYbe.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...