Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem nie do rozwiązania

KamilKosiakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ostatnio na jednym serwerze dostałem vip'a i się spytałem jak włączyć nieskończone ammo (wtedy nie wiedziałem) i wpisałem coś na D w konsoli i teraz nię mogę się ruszać oraz ruszać myszką,strzelać i wszystkiego proszę pomóżcie.Dam lajka.Odinstalowanie i inne konto na steam lub inny komp nic nie dają

Opublikowano

Odinstaluj grę, usuń folder Team fortress 2 (jakby został) z Steam/SteamApps/common i zainstaluj ponownie.

Typie, czemu Ty jesteś modem jak nic o tej grze nie wiesz?

Przywrócenie domyślnych ustawień nic nie da jeżeli config.cfg jest tylko pod chmody R, jeżeli jest pod E to da dosłownie tyle co usunięcie pliku config.cfg. Jeżeli już usuwa się główny config to warto sprawdzić też co ma się w autoexec i czy jest Read Only czy tez Editable. Jeżeli "nie może nic zrobić" a nawet kazałeś mu zbędnie ściągać 14GB danych to na logikę jest to wina pluginu "vip" na danym serwerze więc problem nie leży po stronie klienta jako software a serwera jako CVARu który kolega sam sobie ustawił za pomocą swojej niewiedzy.

Tak BTW co do weryfikacji plików: jeżeli jakiś plik wymagany do uruchomiania gry jest uszkodzony lub brakuje to przy próbie uruchomienia nie będą się zgadzały rozmiary jądra gry co powoduje crash (chociaż niekoniecznie, także inne objawy- crash w wypadku krytycznych plików).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...