Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Przepraszam was że piszę tutaj ale od tygodnia nie może nikt odpisać mi na tę wiadomość w dziale Soldat. Postanowiłem napisać to tutaj ponieważ jest tu najwięcej osób.

Dobra, teraz mam prośbę do adminów. Bardzo bym prosił żeby żaden Moderator Metin2 nie przeniósł tego do innego działu (dopiero wtedy gdy ktoś mi napisze o co w tym wszystkim chodzi)

Przejdźmy do rzeczy otóż. Gdy włączam Soldata jest Ok klikam "OK" i teraz tu jest problem przełączając na jakieś okienka wyskakuje mi taki błąd :

x22a81.jpg

Nie wiem o co chodzi, ale gdy nacisnę na Pobierz Serwery czekam i nic. Nawet serwer się nie pobierze.

Reinstal soldata próbowałem ale nie pomaga.

Z góry dziękuję aLabsko.

Jeżeli dali byściedelete.pngbym był bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Zapewne coś ci blokuje połączenie z serwerem. Masz frameworka 3.5? Jaki system operacyjny?

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

Zapewne coś ci blokuje połączenie z serwerem. Masz frameworka 3.5? Jaki system operacyjny?

frameworka chyba 2.0 a system operacyjny Windows MX7 by MalcolmX

Jeżeli dali byściedelete.pngbym był bardzo wdzięczny.

Opublikowano

sciagnij inna wersje gry, frameworka 3.5 i na czas gry wylacz antywira.

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

Grałem w Soldata ale mi wszystko śmigało jak należy B)

Nie mam pojęcia może ściągnij nowszą wersje ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...