Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BBot Czy łatwo wykrywalny ?

mattii9221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dniach chciałbym sobie zakupić BBota. I pytanie brzmi, czy jest łatwo wykrywalny ? Użwałem TA do tej pory lecz przeszły mnie dreszcze jak  usłyszałem o łatwym delete. I czy jest możliwość że otrzymam bana jak używałem TA tylko do healowania i czasem stawiałem bota na corymach ? Nie bociłem nim jakoś mocno.

Opublikowano

Na TA moja koleżanka, która go używała tylko do SIO na mnie jak expilismy wyłapała bana, a expiła ręcznie. Co do BBot'a sam go używałem kiedyś ale stał się bardziej wykrywalny niż wcześniej, polecałbym Ci kupić jak już Windbota. Chyba najbardziej bezpieczny bot i bardzo dobry.

graphic.png

Opublikowano

Chodzi o to, ze w gildii wszyscy uzywja bbota. Mamy skryptera tak go chyba mozna nazwać, który robi bardzo ale to bardzo dobre skrypty i właśnie wszyscy mi polecaja tego bota.

Opublikowano

no to jak Ci go polecają to go zakup, jest to bot godny polecenia.

graphic.png

Opublikowano

Hmm, co do wykrywalności wbiłem na nim z 7 kont 0-60 na FACC'u (bocąc tylko na swamplingach Veno, więc trwało to trochę xD) a banów nie widać

BBot jest ok, nie jest aż tak zaawansowany jak Wind ale też ma swoje +

łatwo w nim robić skrypty etc. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...