Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolskiBus - Korzystałeś?

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często korzystam, trasa Poznań - Warszawa. Fotele są dość wygodne, skórzane, ale jest dość mało miejsca pomiędzy nimi. Pod fotelem masz kontakt. Na wifi niestety nie masz co liczyć - jak już jest to bardzo wolne. Da się przeżyć, ale bez rewelacji.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Jechałem nim z bydgoszczy do poznania ;).. Polecam.. kierowca zapier... że cho cho.. do tego w miarę tanio bo 33 zł zapłacilem z tego co pamiętam.. i pamiętaj że bilet kupujesz przez stronę internetową, na miejscu nie masz co liczyć że kupisz ;P.. Jest kontakt, wifi, rogaliki kawka i herbatka ;). Polecam.. w przyszłym tygodniu zapewne znów pojadę Polskimbusem ;).

Opublikowano

Dość tanio, wygodnie, są gniazdka, wifi. Jechałem z 2-3 razy i nie narzekam.

Opublikowano

Jechałem Warszawa-Bratysława i tak ogólnie to:

1. Wifi nie działało
  2. Jeśli jesteś wysoki to fotele już nie są takie wygodne ze względu na to że jest mało miejsca na nogi
  3. Mi nic nie rozdawali :/
Opublikowano

Jechałem, kierowca zapylał jak Kubica... w sumie dobrze, że nie skończył jak on.. no ale mniejsza o większe. Wifi jakieś tam było, nie za szybkie ale było. Fotele nawet wygodne... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...