Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rich Pimp pokonany!

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no sorry jak mnie typ trolluje i ma 7/8 na 47 killi durzny pozdro

a ty zostales skerowany bo moj yasuo to zero pozdro.

Opublikowano

Nie carrowałeś jakoś specjalnie i to że przegrał nie znaczy, że jest zruchany albo jak to lubią nerdy mówić "ZNISZCZONY"

Po prostu przegrał, wiele czynników mogło się na to złożyć

Opublikowano

no sorry jak mnie typ trolluje i ma 7/8 na 47 killi durzny pozdro

a ty zostales skerowany bo moj yasuo to zero pozdro.

xD napisales daj mi farmic po czym z dupy 1 raz w dniu dostalem disconnecta z ts/lola xD ciekawe, nie?xD

btw., farma tez sie nie wykazales (ja tez ale jebac to, still better)

No nie wiem czy zruchany, to bylo close ;)

@down

Na pewno ten typ mowil abyscie czekali na niego a nie sie wpierdalali :O

czemu bylo close? mielismy kontrole od early nad nimi, wszystkie objectivy dla nas

xD napisales daj mi farmic po czym z dupy 1 raz w dniu dostalem disconnecta z ts/lola xD ciekawe, nie? xD

btw., farma tez sie nie wykazales (ja tez ale jebac to, still better)

czemu bylo close? mielismy kontrole od early nad nimi, wszystkie objectivy dla nas

Nie carrowałeś jakoś specjalnie i to że przegrał nie znaczy, że jest zruchany albo jak to lubią nerdy mówić "ZNISZCZONY"

Po prostu przegrał, wiele czynników mogło się na to złożyć

chodzi tu o to ze sie przechwalal No nie sadze ze to wygrasz, "zreszta jak mi zle pojdzie to dropujemy gierke" + dostalem z dupy dc <attempting to reconnect>

Hello there.

Opublikowano

5k w early, potem amumu z dupy dostal kilka killi ale i tak zbyt wiele mu to nie dalo, sprawdz objectivy.

miałeś lepszą drużyne, wygrałeś gratuluje o nieznanych dc'kach nic mi niewiadomo ;]

nie klamie, pwenie zajebales mnie i widziales jak stoje w miejscu bo mi moje duo <xin> powiedzial ;x 

anyway, zabijales tak szybko ze twoje Q niezdarzylo doleciec a juz niektorzy padali lol...

btw zjebales gre bo wjebales sie w 5 jak kretyn jako 1 xD

Hello there.

Opublikowano

ziomek wiem ze sie jarasz ze wygrales na taki fejm gratualcje zostals skerowany przez druzyne pięknie mozesz zwalic konika już koneic supi beda kolejne gry ;]

Opublikowano

ziomek wiem ze sie jarasz ze wygrales na taki fejm gratualcje zostals skerowany przez druzyne pięknie mozesz zwalic konika już koneic supi beda kolejne gry ;]

Nie wstawilbym tego na mpc ale tymi tekstami ze juz przegram od startu, ze mam miec podjare ze z toba zagralem musialem to wstawic :3

Hello there.

Opublikowano

^ no to mnie nei znasz i tyle ziomek każdy wie jak sie zachowuje i powinien miec na to wyjebane pozdrawiam. zostałeś skerowany przez riven i tyle, imo nie oskarżaj mnie o żadne dosy okej?

Opublikowano

^ no to mnie nei znasz i tyle ziomek każdy wie jak sie zachowuje i powinien miec na to wyjebane pozdrawiam. zostałeś skerowany przez riven i tyle, imo nie oskarżaj mnie o żadne dosy okej?

co innego w grze pisales ^.^nie znam cie, z c***a mam cie znac? xD 

Imo ta riven wcale nie byla taka mocna bo wbijala sie sama w 5., anyway, "noobek z mpc" :3

http://prntscr.com/4x4nys

jak tu mowimy o carrowaniu przez riven, ehm, dmg dealt.

Hello there.

Opublikowano

co innego w grze pisales ^.^nie znam cie, z c***a mam cie znac? xD

Imo ta riven wcale nie byla taka mocna bo wbijala sie sama w 5., anyway, "noobek z mpc" :3

http://prntscr.com/4x4nys

jak tu mowimy o carrowaniu przez riven, ehm, dmg dealt.

ehm uzywasz mozgu? wiadomo ze rangem robisz wiecej dmg w tf XDD szczegolnei na taki team jak moj lool

Opublikowano

ehm uzywasz mozgu? wiadomo ze rangem robisz wiecej dmg w tf XDD szczegolnei na taki team jak moj lool

Robie dmg w tf bo sie umialem pozycjonowac i nie padlem przed jakimkolwiek hitem, tadam xD

Hello there.

Opublikowano

Robie dmg w tf bo sie umialem pozycjonowac i nie padlem przed jakimkolwiek hitem, tadam xD

tadam no ciężko z evade XDDDD pozdro, ale ja bez wspomgaczy grałem aaw przeciwienstwie do Ciebie ;]

Opublikowano

tadam no ciężko z evade XDDDD pozdro, ale ja bez wspomgaczy grałem aaw przeciwienstwie do Ciebie ;]

evade? po c**j mi to a po 2. na kogo to evade, zobacz na twoj team, jakos nie widze zbytnio useful evade w tej grze anyway -.-

Hello there.

Opublikowano

evade? po c**j mi to a po 2. na kogo to evade, zobacz na twoj team, jakos nie widze zbytnio useful evade w tej grze anyway -.-

no nie wiem amumu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD AHAHJAahah

pozdro typie nie odpisuje ci wiecej bo masz z 12 lat tak stawiam xp

Opublikowano

o kurde wygrales na pimpa ja nie moge wstaw na fb i wydrukuj focie na koszulke xp dobra gra

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeżeli traficie na pimpa w enemy to macie GG WP pimp jest izi bo już nie używa bola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...