Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DDHoii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość (jeśli tak to w jak sposóB) gry w darkorbit solo, nie mam tu na myśli żadnych innych wersji typu Remix. Zwykły darkorbit, tylko że singleplayer :)

Opublikowano

Serwery na darmowych plikach to gówniane serwery gdzie nic nie działa.. Kiedyś było DO offline ale działało 2 osobom na tym forum.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Ale co to za sens grać samemu? nie rozumiem... Bez innych graczy (nawet botów) itp. ?

Jak dla mnie to Darkorbit remix jest najlepszą grą offline.

Wyszła najnowsza wersja (beta wersji 5.3.0.3) nazywa się Darkorbit Remix 4.0.4.

Link znajduje się na stronie elitepvpers.com

Opublikowano

jest darkorbit offline posiadam source tego emulatora jest w nim 32 błędów które nie pozwolom uruchomić debugowania dało by się go przerobić na local host i z xampa wgrywać sa npc wszystko smiga i dodac wiecej map klient gry 4.1

edit dimitri działało im bo odpalili przed aktualizacją pakietu logowania bo jak ja to używałem to było coś tego typu 666 troll face w emulatorze

to samo mialem na kliencie 6.3.1 jak używałem emulatora nie odpale sb 6.3.1 bo nie zaloguje xD

jkxwqj.jpg

PSlqjGC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...