Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre eq do pvp?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanie. czy mam dobre eq do pvp ? serwer laneris, gram bodym, wiekszosc ludzi ma podobne eq a wali duzo wiecej niz ja... nie wiem dlaczego... te eq ktore nie zostalo pokazane jest do mixu ze wzgledu na wbicie 200lv, mam bardzo duzo ulepek by wbic all na +9 eq ogniowego, czy jest to chociaz w miare eq?

http://youtu.be/fEkZm6S12lo

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Właśnie coś by się pokazać przydało, bo tak z głowy Ci nie powiem, czy masz dobre eq. Sądzę od razu, że biją więcej od Ciebie ponieważ pewnie mają eq +9, a ty masz ulepki to też ulepszaj i wbij ten 200, przecież do tylko trochę roboty.

Opublikowano

Właśnie coś by się pokazać przydało, bo tak z głowy Ci nie powiem, czy masz dobre eq. Sądzę od razu, że biją więcej od Ciebie ponieważ pewnie mają eq +9, a ty masz ulepki to też ulepszaj i wbij ten 200, przecież do tylko trochę roboty.

włąsnie film dodałem, dałem Ci like byś zobaczył.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

• Na bodym w broni lepiej wbić śr niż um, ze względu na szybkość bodego + duże hity + szansa na przeszywkę, na privach można mieć sporą szansę na szycie, tutaj prawie 100 (o ile nie więcej, 50 na szycie w bransie jest OP) ale jak kto woli.

• Przed przerobieniem zbroi na epik mogłeś wbić hp + abs'y i raczej stawiałbym na: miecze, 2ręka, sztylety, bo szaman bije generalnie samymi skillami i abs na dzwony/wachlarze w ogóle nie zmniejsza ich dmg (w przypadku skilli szamana czy bm)

Hełm ok

W tarczy 15 odbicie? Zdecydowanie lepszy 15 blok, możliwe że w bsie na serwerze jest błąd i wbija odbicie zamiast bloku (na którymś serwie też tak miałem)

Bransa elegancka

Wisior ok

Nie masz w kolcach % na ludzi, może dlatego bijesz mniej

Buty też fajne

Drugi wisior 5 abs, jednak lepszy byłby 3-4 abs + hp

Opublikowano

• Na bodym w broni lepiej wbić śr niż um, ze względu na szybkość bodego + duże hity + szansa na przeszywkę, na privach można mieć sporą szansę na szycie, tutaj prawie 100 (o ile nie więcej, 50 na szycie w bransie jest OP) ale jak kto woli.
  • Przed przerobieniem zbroi na epik mogłeś wbić hp + abs'y i raczej stawiałbym na: miecze, 2ręka, sztylety, bo szaman bije generalnie samymi skillami i abs na dzwony/wachlarze w ogóle nie zmniejsza ich dmg (w przypadku skilli szamana czy bm)
  • Hełm ok
  • W tarczy 15 odbicie? Zdecydowanie lepszy 15 blok, możliwe że w bsie na serwerze jest błąd i wbija odbicie zamiast bloku (na którymś serwie też tak miałem)
  • Bransa elegancka
  • Wisior ok
  • Nie masz w kolcach % na ludzi, może dlatego bijesz mniej
  • Buty też fajne
  • Drugi wisior 5 abs, jednak lepszy byłby 3-4 abs + hp

Wszystko poprawie :) Pozdrawiam z Wrocławia !! :)(tak mam Liverpool w lokalizacji ale mieszkam w wrocku)

Opublikowano

u007sr.jpg

Tutaj powinno byc tak :

15% Miecze
15% Bron2Reczna
15% Sztylety lub Wachlarze
15% Strzaly
--------------------------------------------
2oux9d.jpg

Tutaj zamiast 20% na dzowny daj 10 czy 20% na ludzi nie wiem jaki max. bonus.
8rqjg0.jpg

Nno
10% na ludzi
15 Inteligencja
15 Sila ( jak grasz wp)
i Szansa na blok ciosow. ;)

Reszta moze byc
Masz tutaj kilka poradnikow nt. Eq do Pvp

http://www.mpcforum.pl/topic/1249355-najlepsze-bony-do-pvp/
http://www.mpcforum.pl/topic/802504-tut-pojedynki-naszych-postaci-czyli-taktykaekwipunek-oraz-wskazwki/
http://www.mpcforum.pl/topic/301342-tutwojowniksuraszaman-eq-pod-pvp/

Po wiecej poradnikow zapraszam
Poradniki Metin2, które musisz zobaczyć!

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...