Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślisz na temat Gróźb w lol'u podczas meczu?

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie groźby w internetowej grze to strasznie dziecinne. Mutuje sobie takiego typa i po problemie. No ale jak wiadomo większość graczy LoL'a to młodzi ludzie (sam nim jestem) którzy nie potrafią zachować kultury w internecie, po prostu tacy "internetowi bandyci"

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Daje ignore a jak sie uspokoi to unignore.

To sa jakies dzieci co musza ci zagrozić bo coś im sie stanie jesli tejo nie zrobia.

Ja nie jestem "dzieckiem", nie mam też jakiś problemów emocjonalnych i życzę czasami komuś śmierci bądź nowotworu bo tak, nie wiem w sumie czemu.

Nie każdy musi być taki jaki jest w lolu, ktoś kto robi 0:10 bo go to bawi nie musi być wcale jakimś niedorozwojem ;)

Opublikowano

xDDD

Jedna z moich ostatnich gier na normalu. Trochę beka. I tak przez całą grę

215051413577471840951.png

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ja nie jestem "dzieckiem", nie mam też jakiś problemów emocjonalnych i życzę czasami komuś śmierci bądź nowotworu bo tak, nie wiem w sumie czemu.

Nie każdy musi być taki jaki jest w lolu, ktoś kto robi 0:10 bo go to bawi nie musi być wcale jakimś niedorozwojem ;)

xDDD

Jedna z moich ostatnich gier na normalu. Trochę beka. I tak przez całą grę

215051413577471840951.png

Te jeszcze 2 komentarze podobają mi się , Także dziękuję wszystkim o swoje opinie, 

Temat można zamknąć.

Jutro wieczorkiem zaczniemy koljeny ciekawy temat by poznać wasze zdanie lub posty na celu rozbawienia kogoś, miłej nocy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...