Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślisz na temat Gróźb w lol'u podczas meczu?

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ost. czasu dużo można spotkać groźby podczas meczu, zwykle to takie banalne i bezsensowne.

Lecz dzisiaj otrzymałem groźbę że chce mnie pozbawić życia, oczywiście nie biorę tego na serio ani nie odczuwam strachu lecz, chcę poznać wasze zdanie na temat jakie wam groźby piszą na czacie i wasze rekcję.

ps. Tylko proszę tym razem bez siusiaków ;)

Opublikowano

Mi ostatnio napisał ziomeczek, żeby mój żółw hodowlany umarł na raka, dzień potem tak się stało. Nie lekceważcie gróźb w LoLu Kappa

Opublikowano

Totalna olewka, co prawda w Internecie nie jesteś anonimowy, ale żaden gracz nie będzie potrafił Cię namierzyć, bez żadnego wysiłku. 

Ja wczoraj grając w cs:go, ostro prowadziliśmy 14-1, podczas zmiany stron, tak po mnie pocisnęli (w ich punkcie widzenia), a ja ich po prostu zlałem. Nawet chciałem im adres podać, ale odpisali "sam znajdę" :D Kładąc się do łóżka miałem dobry ubaw. :)

Tacy gracze po prostu są sfrustrowani tym, że gra im nie weszła, lub nie potrafią się pogodzić z tym, że ktoś jest lepszy od nich. :)

Nie przejmuj się, nie łam. Graj dalej, a takich najlepiej zgłaszać i blokować. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Specjalista
Opublikowano

Jak masz screena to zgłoś do supportu to dostanie perma. Zawsze jednego mniej xD

Nie dostanie, napiszą mu że jest od tego report, mi tak odpisali w 3 przypadkach.

@top

Ogólnie to olewam to, tyle razy mieli mi rodzinę zajebac itp jakies dzieci tak sobie piszą i czują się bezkarne oraz anonimowe

Legenda
Opublikowano

Ogólnie olewam to, ale raz to ja miałem ochotę złapać za ten zakuty łeb pokazać feederowi jego staty, pobić i przeleciec jego matkę przy nim.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ogólnie olewam to, ale raz to ja miałem ochotę złapać za ten zakuty łeb pokazać feederowi jego staty, pobić i przeleciec jego matkę przy nim.

Nie ocenia się gry po statach które i tak tego  co płacze są najgorsze ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Mi kiedyś ktoś napisał (jak byłem jeszcze na EUNE):

"Mam nadzieje, że jutro cie jakiś tir przejedzie i zginiesz (sry) k**wo"

//edit

Śmiałem się z tego, bo miał gorsze staty ode mnie. :P

Mi ostatnio napisał ziomeczek, żeby mój żółw hodowlany umarł na raka, dzień potem tak się stało. Nie lekceważcie gróźb w LoLu Kappa

Ja nie odzywam się do takich, nie karmę trollów. :D

A co można robić...śmiać się a na następny dzień zapytać się go dlaczego nie przybył mnie zabić jak obiecał ;)

Bardzo trafne Wypowiedzi co niektórych i przezabawne ;>

O takie odpowiedzi mi chodziło :>

Czekam na dalsze opisy waszych wrażeń :>

Opublikowano

Jak mnie jakaś cebula hejci to tak potrafię grozić że kiedyś taką cebule wystraszyłem i przepraszal ze nie chce umierać :D Lubie takim cebulakom grozić i tyle. 

Co innego jak jakiś naburmuszony debil grozi że zajebie mi matke , bez powodu , poprostu bo kernołem , zlewam wysyłam do supportu i spamie im tym co jakiś czas , mam wywalone że od tego jest report ktorego nie sprawdzają :)

Mam dystans do tego jak mówi o mnie , jak sie wpieprza w rodzine jak 3/4 naszych rodaków to nie odpuszczam :)

Opublikowano

Wale go w ryja z pionhwy, a potem robię wiatrak. A tak na poważnie co takiemu debilowi można napisać, jak to polak to często wołam na TS, żeby w miarę określić wiek po głosie, ale jak do tej pory nikt nie wszedł, może Dis kiedyś wejdzie jak go na solo q spotkam;]] J**** takie pizdy, które na ogół mają z 14 lat albo 16 i mózg 13 latka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...