Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakie gry przeglądarkowe gracie ?

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie mam w co grać ostatnio grałem sporo w taern i darkorbit ale się znudziło jakie gry polecacie nie chodzi mi o gry typu twierdza, sf tylko mmorpg 

:P

Opublikowano

Obczaj sobie Town of Salem, najlepsza gra przeglądarkowa w jaką grałem.

Są 3 "nacje".

Mieszkańcy

Mafia

Neutralni, którzy muszą zostać sami np. Seryjny Morderca, Podpalacz czy Wiedzma.

Kazda nacja ma swoje klasy postaci. Gra jest na "tury". 

W nocy mozna wykonywac akcje pokroju zabijania czy bronienia lub leczenia zaleznie od tego kim jestes. W dzień możecie dyskutować na czacie i wieszać ludzi jesli kogos podejrzewacie o cos. Wszystko jest droga glosowania wiec mozna i losowych ludzi wieszac xD Z tym, ze Mafia i Neutralni muszą wygrać zabijaniem - zawsze jest ich najmniej i sami nikogo nie przeglosuja, chyba, ze pod koniec jak duzo Mieszkancow zginie.

Zadaniem Mieszkańcow jest pozbyć się Mafii i Neutralnych. Zadaniem Mafii jest pozbyc sie Mieszkańcow i Neutralnych itd. 

Haczyk jest taki, ze nawet Mieszkancy nie wiedza, którzy ludzie to reszta Mieszkańców - czyli jeden błędny osąd i bdąc Mieszkańcem możesz zabić swojego.

Tylko Mafia widzi "swoich" z Mafii.

Gra jest w 100% f2p - za hajs można kupywać tylko skiny, które równiez można kupić za walutę z gry. :)

ps 99% graczy to anglicy więc trzeba znać jakiś podstawowy angielski. 

Wymieniłem tę grę bo każdy wymieni Ci to samo - plemiona, ogame, shakes fidget czy bloodmoon, a tu cos dla odmiany.

Opublikowano

Obczaj sobie Town of Salem, najlepsza gra przeglądarkowa w jaką grałem.

Są 3 "nacje".

Mieszkańcy

Mafia

Neutralni, którzy muszą zostać sami np. Seryjny Morderca, Podpalacz czy Wiedzma.

Kazda nacja ma swoje klasy postaci. Gra jest na "tury". 

W nocy mozna wykonywac akcje pokroju zabijania czy bronienia lub leczenia zaleznie od tego kim jestes. W dzień możecie dyskutować na czacie i wieszać ludzi jesli kogos podejrzewacie o cos. Wszystko jest droga glosowania wiec mozna i losowych ludzi wieszac xD Z tym, ze Mafia i Neutralni muszą wygrać zabijaniem - zawsze jest ich najmniej i sami nikogo nie przeglosuja, chyba, ze pod koniec jak duzo Mieszkancow zginie.

Zadaniem Mieszkańcow jest pozbyć się Mafii i Neutralnych. Zadaniem Mafii jest pozbyc sie Mieszkańcow i Neutralnych itd. 

Haczyk jest taki, ze nawet Mieszkancy nie wiedza, którzy ludzie to reszta Mieszkańców - czyli jeden błędny osąd i bdąc Mieszkańcem możesz zabić swojego.

Tylko Mafia widzi "swoich" z Mafii.

Gra jest w 100% f2p - za hajs można kupywać tylko skiny, które równiez można kupić za walutę z gry. :)

ps 99% graczy to anglicy więc trzeba znać jakiś podstawowy angielski. 

Wymieniłem tę grę bo każdy wymieni Ci to samo - plemiona, ogame, shakes fidget czy bloodmoon, a tu cos dla odmiany.

dzięki zagram, ogarnę

• 2 lata później...
Opublikowano

Heh, akurat mam ostatnio dużo wolnego czasu, bo nauki tyle co nic to sobie coś tam gram online. Na pewno fajną rzeczą jest Bloodwars -bloodwars.pl. Dużo opcji rozbudowania gry, ciekawe ekspedycje, poziom trudności jest dopasowany – nie ma za łatwo, ale też nie na tyle trudno żeby zniechęcało. Cała fabuła dotyczy wampirów i walki o przetrwanie po 3 wojnie światowej, gdzie większość ludzkości wyginęła, a ci co zostali to przemieniło ich w krwiożercze istoty.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...