Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim cudem isamu jest w svilerze? xD

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Isamu jest tak, że jak się patrzy na jego grę to nie bardzo :P Ale przynajmniej rozśmiesza gimbów (w tym mnie) swoim pierdoleniem, więc tak jakby nadrabia grę charakterem xD

Tak czy siak nie chciałbym go spotkać w moim teamie na SoloQ. Na szczęście jestem g3 100lp więc nie grozi mi to xD

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Kerowany był i tyle. Ale widzę, że teraz gra dużo lepiej niż silver-gold5 bo się wiele nauczył i nie gra jak bob. Spadł bo pickuje WSZELAKIE champy, których jeszcze nie do końca ogarnia i przegrywał gry przez to. Pickował tak champy bo "co powiedzą widzowie", że katuje tylko 3 postacie.

Nie oglądam go często więc nie piszę pod pryzmatem bronienia "swojego" youtubera.

Opublikowano

Według mnie to on nie ma poziomu, nie pamiętam kto to napisał ze ma trolli i afkow w teamie i dlatego przegrywa.

Btw zobacz chlopie na nervariena jak ktos jest jego widzem to chce z nim zagrac na powaznie a nie trollowac, a wiesz dlaczego? Bo on prezentuje jakiś poziom, a nie co ten bicek w głowie,..

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...