Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim cudem isamu jest w svilerze? xD

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pamietam jak byl w platynie jeszcze kiedys. teraz tako sobie wpisalem jego nick na lolkingu bo nie mialem co robic i patrze a on silver 1 lol :D jakim cudem spadl z platyny do silvera? :D

Age is just a number :)

Opublikowano

to jak doszedl do platyny? ;p

Gral duo z kims kto go boostował

Jego poziom to max g5 wiec niema sie co dziwic

x

Opublikowano

Zła passa i tyle :D Za dobrze to on nie gra więc... A do platyny jak się dostał hmm... fart, miał lepszą formę ewentualnie boostował go ktoś :) Stawiam jednak na lepszą formę sprzed kilku miesięcy

916741414680034286162.png

Opublikowano

Nie idzie mu, wczoraj o 23 oglądałem jego live'a - ciągle przeklinał, że miesza go z (sorki) "sk*******mi".

Traci po -24 LP, więc naprawdę ma baaardzo słabe MMR, ja najwięcej straciłem -23 kilka miesięcy temu. :/

Opublikowano

a kto to jest w ogóle isamu, on niech lepiej nagrywa jakieś gry solo typu metro czy tak jak teraz wrzuca outlasta, żeby ludzie się śmiali z tego jak drze mordę i sra w gacie

Opublikowano

no ja go dawno nie ogladalem dlatego nie wiem dlaczego taki spadek formy :D

myslalem ze on ze speedem grai ogarniaja razem. ale on widocznie go boostowal :P

Age is just a number :)

Opublikowano

Speed go wycarrował do platynki w duo, potem jak widać sam zaczął grać i tak poszło :v

Pare miesięcy temu był gold II - III, tydzień temu już jakoś gold IV a teraz jak widać już srebrzak.

ggwp

=

Opublikowano

Isamu jest spoko. Nie był on jakimś "objawieniem" w Lola. Śmiesznie się go ogląda, ale Fifa w jego wykonaniu jest najlepsza.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Kerowali go koledzy, a samemu mu trochę gorzej idzie i spadł ;)
Jak dla mnie trochę za dużo w to gra, mógłby sobie jakąś przerwę walnąć, by odetchnąć, potem by mu się lepiej grało.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Isamu na jakimś filmiku, który akurat przypadkowo obejrzałem, mówił że jest cienki w LoLa, ale gra duo z ludźmi często i dla tego jest w platynie. Mecz chyba grał Lee Sinem wtedy, więc jak ktoś mocno ciekawy to może poszukać ;o

Opublikowano

Bo jest słaby, wow mi też się zdarzają trolle i afkery, jakoś nie narzekam owszem zdarzają się złe passy kilka tygodni temu miałem passe 7 losów ale też i 11 winów więc jednak da się. W sumie to on mi trochę przypomina disstream gdy się wkurza, na prawdę bardzo moim zdaniem. Flejmi, myśli że jest najlepszy a tak na prawdę jest najgorszym ogniwem w teamie zazwyczaj (nie zawsze oczywiście zdarzą mu się dobre gry, ale bez przesady). Gra duosy z prosami i dlatego miał platyne, dobrze że ma silver niech się nauczy że to gra nie dla niego.

Opublikowano

Z Isamu jest tak, że jak się patrzy na jego grę to nie bardzo :P Ale przynajmniej rozśmiesza gimbów (w tym mnie) swoim pierdoleniem, więc tak jakby nadrabia grę charakterem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...