Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VoidElsword jak sie ładuje?

1StNefryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Zastanawiam jak się można załadować monety el na void elsword bo nie rozumiem, pisze coś takiego kiedy chce załadować(Można załadować za SMS?): 
What is EC (El Coin)? 

El Coin (EC) is the donation currency used in VoidElsword. VoidElsword is roughly up to 5 times cheaper than any official publisher.

5 USD Card 1500 EC as donation reward. 10 USD Card 3750 EC as donation reward. 20 USD Card 8250 EC as donation reward. 30 USD Card 12750 EC as donation reward. 50 USD Card 22500 EC as donation reward. 75 USD Card 34500 EC as donation reward. 100 USD Card 52500 EC as donation reward.

Read a full tutorial on how to donate HERE.

Opublikowano

A mógł bys pomóc w tym?... http://www.mpcforum.pl/topic/1302356-voidelsword/

Ściągnołem:

Manual patch (30min) nic...

Full client Archive (Rar) (1h 10min) nic...

Włączyłem VoidEls patchowało mi się 3% przez 1h teraz znowu muszę od początku, ku*wa na forum wypisują że cały patch jest w tym full client a teraz od początku się ściąga... jęśli mają wprowadzać takie patchy i wypisywać kłamstwa... to niech nic nie robią... Gdyby nie te pieprz*ne 2h już by mi się wypatchowało 9%...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...