Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dziewczyną

Sleech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem ogólnie to ja jestem nieśmiały ale postanowiłem się przełamać i powiedzieć takiej jednej dziewczynie poprostu że mi się podoba, chodzimy razem do szkoły, no i ostatnio napisałem akurat do niej na fejsie bo akurat była online, pisaliśmy ze sobą jakieś pół godziny, potem  jej powiedziałem że mi się podoba ona odpisała coś w stylu ojeju, i tyle.

Pogadaliśmy chwilę a potem ona sobie poszła, a teraz się do mnie nie odzywa, coś zepsułem? Nie śmiać się ze mnie, pytam poważnie xD

Opublikowano

Trzeba było w realu, na fb obowiązują jakoś inne normy kulturowe, np. pisanie "hej" do obcych osób :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Szybki bill z Ciebie, na pierwszej e-randce po niecałej godzinie odkrywasz przed nią wszystkie karty. Jak dobrze pójdzie to zostaniesz w strefie P.

Opublikowano

Jeśli twój wiek w profilu jest prawdziwy(12 lat), to nie polecam zabawy w miłość :E Z własnego doświadczenia, powiem ci że stracisz czas. Lepiej zostań przy nauce.

graphic.png

Opublikowano

Zjebałeś.... po 30minutach rozmowy napisałeś jej, że ci się podoba  xD  xD

Jak była ogarnietą, to może pomyślała, że sobie żartujesz :D

Opublikowano

W podstawówce to nieopłacalne, ni w pizde ni w oko. Związki na tej strefie wiekowej z tego co wyniosłem na własnym doświadczeniu opierają się na czymś w stylu " - O patrz kupa ! - Nie kochanie nie dotykaj ! " , nie zamoczysz z rówieśniczką. 

21515.jpg

Opublikowano

1. Nie pytaj się o takie rzeczy na forum.

2. Jesteś nieśmiały ? Sam dojrzejesz kiedyś żeby mieć dziewczynę to nie będziesz już taki nieśmiały i zagadasz, teraz to się nauką zajmij

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ehhh... xD 

No cóż, w tym wieku nie zabieraj się za dziewczyny bo nic dobrego z tego nie wyjdzie xD. Daj sobie trochę czasu. W sumie jest też taka opcja, że skoro teraz Cię olewa to po prostu jej się nie podobasz ;_;.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Po prostu może nie spodziewała się tego, że jej się podobasz. Być może próbuję teraz uniknąć kontaktu, żeby Cie nie zranić swoją odpowiedzią? :)

Opublikowano

sytuacja nr.1

ciśnie z ciebie beke i ma na ciebie wyjebane

sytuacja nr.2 

mysli o tym co sie stalo, czyli nie licz na jakis objaw atencji w strone ciebie

sytuacja nr.3

wylądowałeś w friend MPCforum

­

Opublikowano

Musisz być dla laski wyzwaniem. Nie mozesz mowic lasce ze sie tobie podoba, masz sprawić tak zebyś to ty się jej spodobał. Kiedyś robiłem tak jak ty naszczescie od kilku lat zmieniłem się o 180stopni i dobrze ci radze, zapamiętaj 1 zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...