Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Laneris

GolderTM

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odkopujemy ?

Ogólnie powiem tak

- Przyjemnie się grało, ciekawe eventy, szaman dorównywał innym klasom (duży +)

A minusy to:

po stracie były bugi z expem (expili gidlie się w pt, jedna osoba expiła a druga w m1 stała i zawalał exp)

ogólnie na starcie było od groma problemów, ale mam nadzieję, że wszystkie wyeliminowali.

minecraft.jpg
Opublikowano

Grałem na tamtym serwerze, grało mi się bardzo dobrze bo mi przypominał na początku Ali**2. Teraz nie jest już to samo, nie gram,ale serwer polecam :)

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Grałem na tamtym serwerze, grało mi się bardzo dobrze bo mi przypominał na początku Ali**2. Teraz nie jest już to samo, nie gram,ale serwer polecam :)

Bo że tak powiem stoi już na "swoich" plikach, teraz S2 jest tworzona od praktycznie zera, ale niektórzy i tak się dowalą do nas, ale to takie nonamy że masakra, polecam poczekać do 24 lipca bo wtedy startuje serwer drugi.

Więcej informacji jest dostępnych na naszym fanpage gdzie też serdecznie zapraszam!

Legenda Metin2!

sig_team.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Hahaha, Surek nie ośmieszaj się i nie okłamuj graczy, to że stoi na własnych plikach to jest jeden wielki S**T !

Skąd te wnioski ? ten sam system ulepszeń oraz co dziwne identyczne BUGI jakie występowały na serwerze :

Aline2.pl,

Corelismt2.pl - na każdej odsłonie,

Laneris.pl - też na każdej odsłonie,

A więc przyznasz że dziwny zbieg okoliczności że serwer Laneris s2 stoi na własnych plikach a występują na nim identyczne

bugi jak na wyżej wymienionych serwerach

Co prawda s2 jest wzbogacony w nowości jednak to tylko dobija serwer przez występowanie

na nim kolejnych bugów jeden z nich to bugowanie dungeonów,

komnate na 134 lvl można zbugować tak że pojawią się w niej jeszcze raz tyle metków oraz ripperów co normalnie,

Ten problem występował również na laneris s1 oraz corelismt2 to wytłumacz mi bo nie rozumiem, jakim cudem identyczny bug znajduje się

na serwerze który stoi na własnych " rzekomo " odbugowanych plikach.

Poziom od którego można wejść na dungeony również jest zbugowany ponieważ dung rzekomo jest od poziomu 134

a można na niego wejść na niższym poziomie i co najbardziej zaskakuje to taka sprawa,

że niby żeby wejść na dungeon potrzebne jest PT co się okazuje ? g**no prawda można iść samemu ...

jest jeszcze wiele innych ukrytych bugów i niedociągnięć które znam a których nie widać na pierwszy rzut oka

dla tego już nigdy nie zagram na tym serwerze, ludzie którzy znają bugi z dungeonami dorobią się znacznie szybciej

niż ludzie którzy chodzą w pt albo na expowiskach ubijają rippery ....

( Obiło mi się o uszy że startuje kolejny laneris czy tam laneris s3 mam nadzieje że jak szybko powstanie tak i szybko padnie to zbugowane gówno )

JEDNYM SŁOWEM NIE POLECAM SERWERA LANERIS 

Opublikowano

Bo że tak powiem stoi już na "swoich" plikach, teraz S2 jest tworzona od praktycznie zera, ale niektórzy i tak się dowalą do nas, ale to takie nonamy że masakra, polecam poczekać do 24 lipca bo wtedy startuje serwer drugi.

Więcej informacji jest dostępnych na naszym fanpage gdzie też serdecznie zapraszam!

Revios też miał być odjebany na cacy a teraz nie wiem czy tam nawet psy po m1 biegają - takie pustki...

Szkoda robić kolejny serwer jeżeli nie potrafisz rozreklamować i zająć się jednym serwerem.

Opublikowano

Revios też miał być odjebany na cacy a teraz nie wiem czy tam nawet psy po m1 biegają - takie pustki...

Szkoda robić kolejny serwer jeżeli nie potrafisz rozreklamować i zająć się jednym serwerem.

Jest mały problem, revios nie jest moim serwerem jest sponsorowanym ja od 2015 roku nie wychodzę poza projekt laneris :)

Hahaha, Surek nie ośmieszaj się i nie okłamuj graczy, to że stoi na własnych plikach to jest jeden wielki S**T !

Skąd te wnioski ? ten sam system ulepszeń oraz co dziwne identyczne BUGI jakie występowały na serwerze :

Aline2.pl,

A więc przyznasz że dziwny zbieg okoliczności że serwer Laneris s2 stoi na własnych plikach a występują na nim identyczne

Co prawda s2 jest wzbogacony w nowości jednak to tylko dobija serwer przez występowanie

na nim kolejnych bugów jeden z nich to bugowanie dungeonów,

komnate na 134 lvl można zbugować tak że pojawią się w niej jeszcze raz tyle metków oraz ripperów co normalnie,

Ten problem występował również na laneris s1 oraz corelismt2 to wytłumacz mi bo nie rozumiem, jakim cudem identyczny bug znajduje się

Poziom od którego można wejść na dungeony również jest zbugowany ponieważ dung rzekomo jest od poziomu 134

a można na niego wejść na niższym poziomie i co najbardziej zaskakuje to taka sprawa,

że niby żeby wejść na dungeon potrzebne jest PT co się okazuje ? g**no prawda można iść samemu ...

jest jeszcze wiele innych ukrytych bugów i niedociągnięć które znam a których nie widać na pierwszy rzut oka

dla tego już nigdy nie zagram na tym serwerze, ludzie którzy znają bugi z dungeonami dorobią się znacznie szybciej

( Obiło mi się o uszy że startuje kolejny laneris czy tam laneris s3 mam nadzieje że jak szybko powstanie tak i szybko padnie to zbugowane gówno )

Nie ma żadnego bugowania dungów na laneris s2 coś złe info masz ;(

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek kiedy zapowiedź S3?

Na wszystko przyjdzie czas, a tak serio jutro lub środa w najgorszym wypadku czwartek zależy jak się wyrobimy. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Na wszystko przyjdzie czas, a tak serio jutro lub środa w najgorszym wypadku czwartek zależy jak się wyrobimy. :)
Wrzuć od razu zapowiedź s4, będzie na zaś.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wiesz nie rozumiem zbytnio Twoich prowokacji skierowanych w moją stronę, nie wiesz kim jestem oraz ile czasu spędziłem nad projektem a od razu gadasz takie głupoty, no szkoda gadać. Wiesz co chyba wyrosłem ze spin jakiś na forach jak chcesz pogadać to podbij na ts.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wiesz nie rozumiem zbytnio Twoich prowokacji skierowanych w moją stronę, nie wiesz kim jestem oraz ile czasu spędziłem nad projektem a od razu gadasz takie głupoty, no szkoda gadać. Wiesz co chyba wyrosłem ze spin jakiś na forach jak chcesz pogadać to podbij na ts.

Co poradzisz, ze Gallu ma racje, a i czemu uwazasz to za prowokacje? On po prostu wie co będzie za jakiś czas (i wiedza o tym tez inni użytkownicy).

Surek to także marka, ale niestety z tej gorszej półki.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jeśli mam być z tobą szczery nie interesuje mnie to ile czasu spędziłeś nad nowym serwerem. Czy był to miesiac, dwa czy nawet i pół roku. Wystarczy, że widzę twoje zainteresowanie lanerisem s1, które daje mi dużo do myślenia. To daje mi ocenę twojej osoby i podejścia do graczy. Nie radzisz sobie z dwoma serwerami a wszystkich zapewniasz, że z trzema będzie inaczej? Jak to w końcu jest?

Srij9JT.png

Opublikowano

Dzień po prezce lanerisa s3 będzie filmik od MPCforuma :D

#anty_SuRek.

niech przypierdoli baranka w ściane a nie nagrywa jakies filmy spierdolone jak on

Opublikowano

Jest mały problem, revios nie jest moim serwerem jest sponsorowanym ja od 2015 roku nie wychodzę poza projekt laneris :)

Aline2.pl,

A więc przyznasz że dziwny zbieg okoliczności że serwer Laneris s2 stoi na własnych plikach a występują na nim identyczne

na nim kolejnych bugów jeden z nich to bugowanie dungeonów,

Ten problem występował również na laneris s1 oraz corelismt2 to wytłumacz mi bo nie rozumiem, jakim cudem identyczny bug znajduje się

Nie ma żadnego bugowania dungów na laneris s2 coś złe info masz ;(

Gościu śmieczny jesteś, Nie mam złego info bo grałem wczoraj :) i przed napisaniem swojego komantarza dotyczącego tego serwera zagrałem i się upewniłem czy zostało to naprawione... a po zatym miałem szamana 220 lvl loguje się na konto i zastaje tam wojownika lvl " 0 " więc panie SuReK jesteś żałosny ... nie wiesz nawet o bugach na własnym serwerze ... PS WIELKI ADMINISTRATOR HAHA

Opublikowano

Spokojnie, MPCforum wszystko wyjaśni po umieszczeniu zapowiedzi! Prawda @MPCforum ???

Nooo, ja już nie mogę się doczekać. Z tego co słyszałem @ZabQ jest w teamie tak jak na Prestii, co nie?

tenor.gif

Opublikowano

I tak mu takie wasze gdybanie lata koło ch***. Gośc ma FP na fejsie 17K i wie że jak przykręci reklame i nagada dobrze to na starcie będzie miał 2,5k ludu jak nie więcej. a ten MPCforum to człowiek od pogadania , nic do niego nie mam , oglądam go i podzielam jego zdanie ale bez przesady, to nie jest wyznacznik sprawiedliwości. Ja tam zagram na tym Lanerisie , na s1/s2 nie grałem , tyle co na Reviosie ;) a grało sie tam bardzo fajnie

Opublikowano

I tak mu takie wasze gdybanie lata koło ch***. Gośc ma FP na fejsie 17K i wie że jak przykręci reklame i nagada dobrze to na starcie będzie miał 2,5k ludu jak nie więcej. a ten MPCforum to człowiek od pogadania , nic do niego nie mam , oglądam go i podzielam jego zdanie ale bez przesady, to nie jest wyznacznik sprawiedliwości. Ja tam zagram na tym Lanerisie , na s1/s2 nie grałem , tyle co na Reviosie ;) a grało sie tam bardzo fajnie

Ogólnie kolego zgadzam się z Toba w 100% a tak samo zgadzam się z MPCforumem w PARU kwestiach, ale ile można wałkować ten sam temat laneris/surek i moje sponsorowane projekty, rozumiem 1 odcinek ale jego kanał głównie na tym się opiera, rozumiem że niektórzy nie wiedzą co to "content kanału" ale bez przesady ciągle to samo...

Spokojnie, MPCforum wszystko wyjaśni po umieszczeniu zapowiedzi! Prawda @MPCforum ???

Nooo, ja już nie mogę się doczekać. Z tego co słyszałem @ZabQ jest w teamie tak jak na Prestii, co nie?

Dodaj jeszcze proboszcza xD nie no śmieszek taki. :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Endymion najlepszy technik na świecie, który nie zna podstawowych pojęć takich jak inflacja oraz ekonomia, pozdrawiam i czekam na prezentacje. Mam nadzieję, że owe innowacje mnie nie zabiją. Pozdrawiam.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Endymion najlepszy technik na świecie, który nie zna podstawowych pojęć takich jak inflacja oraz ekonomia, pozdrawiam i czekam na prezentacje. Mam nadzieję, że owe innowacje mnie nie zabiją. Pozdrawiam.

Będziesz miał chociaż o czym filmy nagrywać jak wystartuje laneris nowy.

Widziałem prezkę lanerisa i nie wiem czy twój metraż filmowy ujmie tyle informacji, bo twój mózg nawet tyle wiadomości nie przejmuje.

Opublikowano

Wiem, że najlepszy technik na świecie, nie musisz tego przypominać. Bardzo dobrze wiem co to inflacja, a pojęcie ekonomi nie jest mi obce. Jednak w Metinie działa to zupełnie inaczej. Swoją drogą co ma inflacja do poziomu technikowania? xD 

PS. Kiedy film ze mną w roli głównej, chętnie posłucham co tam o mnie powiesz xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...