Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Laneris

GolderTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o serwerze laneris?

Dla mnie na początku było super ale na wyższym lvlu już się nudzi, a jakie wy macie odczucia?

ljbc.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno wielkie gówno odkąd zrobili ich "balans" klas teraz BM i mental bija po 40k a szaman po 5k POZDROWIENIA DLA ADMINISTRACJI.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Serwer nie ma jeszcze miesiąca, prawda?

Serwera nie polecam ze względu na Administrację, nie potrafią nawet klas dobrze zbalansować. 

Porażka na całej linii..

Opublikowano

Ja również nie polecam z względu na administracje która ma na wszystko wyjechane. 0 zaangażowania jest gorzej niż było mimo że bugów jest mniej. Forum jest tak zwalone że nawet się tam dobrze funkcjonować nie da. Ss rozmowy z Adminem Forum

http://oi58.tinypic.com/2guxulh.jpg

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

To jaki serwer polecacie ze startujących musi być easy!

Ja znam fajny ale medium :D xxx

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ja również nie polecam z względu na administracje która ma na wszystko wyjechane. 0 zaangażowania jest gorzej niż było mimo że bugów jest mniej. Forum jest tak zwalone że nawet się tam dobrze funkcjonować nie da. Ss rozmowy z Adminem Forum

http://oi58.tinypic.com/2guxulh.jpg

Idioci, wszędzie idioci co ma forum "serwerowni" do serwera? Nie rozumiem.

Forum będzie dzisiaj w 100% sprawne..

Serwer nie ma jeszcze miesiąca, prawda?

Serwera nie polecam ze względu na Administrację, nie potrafią nawet klas dobrze zbalansować. 

Porażka na całej linii..

Ma 2 tyg, klasy zostaną poprawione jutro rano godzina 02;00 ...

szkoda kazdej minuty grania team udowadnia to poraz 3 przy starcie tego serwera nie polecam.

Jak to jest 2 odsłona WTF, w jakim świecie Ty żyjesz?

Jedno wielkie gówno odkąd zrobili ich "balans" klas teraz BM i mental bija po 40k a szaman po 5k POZDROWIENIA DLA ADMINISTRACJI.

Będzie o 02:00 balans...

Na serwer zapraszam serdecznie wkrótce zostanie dodane nowe dungi oraz eq balans poprawiony jutro i więcej zmian...

banner.png

Opublikowano

Idioci, wszędzie idioci co ma forum "serwerowni" do serwera? Nie rozumiem.

Forum będzie dzisiaj w 100% sprawne..

Ma 2 tyg, klasy zostaną poprawione jutro rano godzina 02;00 ...

Będzie o 02:00 balans...

Na serwer zapraszam serdecznie wkrótce zostanie dodane nowe dungi oraz eq balans poprawiony jutro i więcej zmian...

Poprosze ss z licznika osób online!

ljbc.png

Opublikowano

Wstaw w spoiler + dlaczego licznik osób online nie został udostępniony do podglądu dla graczy ???

Bo nie mamy gdzie go wstawić widzisz takowe miejsce na stronie bo ja nie mam pomysłu gdzie wstawić...

banner.png

Opublikowano

Serwer długo nie stoi, więc mają jeszcze czas na poprawę błędów.

Patrząc tak na niektóre tematy na forum ma chyba jakieś zainteresowanie, choć niektórzy mają czasami problemy z samą instalacją - więc tu też jest coś chyba nie tak.

Opublikowano

W jakim swiecie ja żyje ? w terazniejszym.  serwer iZumi & SurMistrz  1. Laneris ( ten około rok temu ? )   2. CorelisMt2  3. Laneris teraz.

3 serwery na których grałem i to nie było granie tylko wkurwianie się . Pozdrawiam i nie polecam zmiana nicków nic nie da.

Opublikowano

W jakim swiecie ja żyje ? w terazniejszym.  serwer iZumi & SurMistrz  1. Laneris ( ten około rok temu ? )   2. CorelisMt2  3. Laneris teraz.

3 serwery na których grałem i to nie było granie tylko wkurwianie się . Pozdrawiam i nie polecam zmiana nicków nic nie da.

Żadna zmiana nicku tylko nasze nicki są zajęte <lel>

banner.png

Opublikowano

Bo nie mamy gdzie go wstawić widzisz takowe miejsce na stronie bo ja nie mam pomysłu gdzie wstawić...

Możecie zrobić coś takiego jak jest na dreikonie, ze wyjeżdża z boku strony pasek z licznikiem. :)

@Edit:

Również moglibyście wywalić "Pobierz grę" spod napisau laneris.pl i tam dac licznik .

Ale to juz kwestia gustu .

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Możecie zrobić coś takiego jak jest na dreikonie, ze wyjeżdża z boku strony pasek z licznikiem. :)

Dokładnie, trochę kreatywnego myślenia i wszystko jest do załatwienia.. 

Ewentualnie licznik można dodać na forum w sidebarze... też żadna filozofia..

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Dokładnie, trochę kreatywnego myślenia i wszystko jest do załatwienia.. 

Ewentualnie licznik można dodać na forum w sidebarze... też żadna filozofia..

Licznik już jest na stronie według życzenia. :) 

banner.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

haha żałosne, słyszałam że takie szopki odwalacie, że więcej na afk siedzisz, SurMistrz zmienił nick i zabrał rangę aby nikt o niego nie pytał xD Cały czas napierdalasz w lol-a i nic nie robisz, forum wyglada jak z dupy wzięte, oczywiście nulled .. Serwer na 100% jest licznik podkręcony bo nie ma tylu graczy.

Opublikowano

haha żałosne, słyszałam że takie szopki odwalacie, że więcej na afk siedzisz, SurMistrz zmienił nick i zabrał rangę aby nikt o niego nie pytał xD Cały czas napierdalasz w lol-a i nic nie robisz, forum wyglada jak z dupy wzięte, oczywiście nulled .. Serwer na 100% jest licznik podkręcony bo nie ma tylu graczy.

Jeżeli board.h**.pl stoi na nulledzie to powodzenia zapraszam zgłoś forum:

http://www.invisionpower.com/legal/piracy

http://www.invisionpower.com/legal/piracy

Proszę, zgłoś tam i napisz co Ci odpiszą <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...