Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego moj itachi dopiero w 3 rundzie uzywa skila?

met4xaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wiecej speeda od przeciwnika, zawsze atakuje 1 tylko skilem wali dopiero w 3 rundzie. Z innymi postaciami nie ma takiegoproblemu, tylko itachi tak odwala. Dlaczego?

Opublikowano

pewnie jest ustawiony w strategii jako  3 w kolejce :D

aaa złe przeczytałem myślałem że wbije jako 3  dopiero a on bije 1 ? :D  hymmm 

Opublikowano

w teamie pierwsza bije tsunade a potem itachi i potem reszta normalnie, tylko itachi nie uzywa skila, czasami tak sie zawiesi ze dopiero w 5 rundzie zrobi tego fireballa. nie jest stunowany bo tsunade skill go chroni

Opublikowano

Skil jest "naladowany"(nieb. Okrag pod postacia) jesli nie to poprostu dodaj chakra jade ew. Lepszy s. Weapon (do eq itachiego), jesli tak to kolejnosc wykonywania skili uzalezniona jest od agality (szybkosci) wiec analogicznie dajesz agi jade oraz s .weapon do itachiego

DR5ChPt.png

Opublikowano

Pewnie chodzi o to że na itachim masz mały % hit rate i vanguard przeciwnika unika twoich ciosów i ci sie rage nie generuje. Zwieksz lvl hit jadów. Albo twój przeciwnik ma skila ktory atakuje 2 linie/deidare/tobirame, szybszego od twojego itachiego i ci redukuja rage pointsy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...