Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC 10k

Shisha1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=1077040&sid=d4cc42f4b1c29e94c54280d505e6847a&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title

Najpierw to ja Ci proponuję przestać zakładać co chwila kolejny temat o zakupie komputera w zupełnie innej kwocie. Ogarnij budżet, trzymaj kasę w kieszeni i wtedy przyjdź z pytaniami o zestaw, bo składać od tak sobie to się raczej nikomu tutaj nie chce.

PS

Poza tym pomiędzy 7,5k w temacie, a 10k w koszyku to jednak jest spora różnica.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=1077040&sid=d4cc42f4b1c29e94c54280d505e6847a&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title

Najpierw to ja Ci proponuję przestać zakładać co chwila kolejny temat o zakupie komputera w zupełnie innej kwocie. Ogarnij budżet, trzymaj kasę w kieszeni i wtedy przyjdź z pytaniami o zestaw, bo składać od tak sobie to się raczej nikomu tutaj nie chce.

PS

Poza tym pomiędzy 7,5k w temacie, a 10k w koszyku to jednak jest spora różnica.

Na wielu forach składam takie tematy i jest ich duzo w roznych cenach i 80% takich postów to pc które składam wiec nie jest to zwykły spam poniewaz kazdy temat ma swoj cel a co do bledu o dostepnych srodkach w temacie i opisie to zwykła pomyłka za ktora przepraszam poniewaz w temacie podałem cene całego zestawu a pc ma być za około 7,5k + reszta eq do 10k

pozdrawiam.

===== edit =====

dodam jeszcze tylko ze z kazdej wypowiedzi biore nowe przedmioty pod uwage oraz sie ucze przez poznawanie dodatkowych cech i wad danych czesci wiec wszystko ma swoj cel a teraz poprosze cie o wypowiedz na temat tego zestawu co wysłałem lub podzielenie sie swoimi pomysłami :)

ѕ     н     ι     ѕ     н     α

Opublikowano

Na wielu forach składam takie tematy i jest ich duzo w roznych cenach i 80% takich postów to pc które składam wiec nie jest to zwykły spam poniewaz kazdy temat ma swoj cel.

Więc w jakiej sprawie zakładasz temat? Wynika z treści (przynajmniej ja tyle zrozumiałem) że zajmujesz się składaniem dla innych więc co jak co ale jeśli nie potrafisz samodzielnie określić takich rzeczy to sory ale wg mnie to nie jest zajęcie dla Ciebie ;)

Po drugie zajmujesz czas nasz jak i osób na tamtych forach. Jeśli piszesz w czyimś imieniu bo np masz konto a tamtej osobie nie chce się zakładać to łaskawie to wyjaśniasz. A jeśli dla siebie to 1. Piszesz w tamtym temacie 2. Absolutnie wogóle nie sprawiasz przynajmniej wrażenia jakby Ci zależało na wydanej kasie a jej jest sporo. Bo co jak co ale nawet jak ktoś "sra kasą" to chce tą kasę dobrze zagospodarować a ty nawet przeznaczenia nie podasz... Nie wspominając już o spec. wymaganiach itp itd.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Więc w jakiej sprawie zakładasz temat? Wynika z treści (przynajmniej ja tyle zrozumiałem) że zajmujesz się składaniem dla innych więc co jak co ale jeśli nie potrafisz samodzielnie określić takich rzeczy to sory ale wg mnie to nie jest zajęcie dla Ciebie ;)

Po drugie zajmujesz czas nasz jak i osób na tamtych forach. Jeśli piszesz w czyimś imieniu bo np masz konto a tamtej osobie nie chce się zakładać to łaskawie to wyjaśniasz. A jeśli dla siebie to 1. Piszesz w tamtym temacie 2. Absolutnie wogóle nie sprawiasz przynajmniej wrażenia jakby Ci zależało na wydanej kasie a jej jest sporo. Bo co jak co ale nawet jak ktoś "sra kasą" to chce tą kasę dobrze zagospodarować a ty nawet przeznaczenia nie podasz... Nie wspominając już o spec. wymaganiach itp itd.

Nie na marnuje twojego czasu poniewaz sam tutaj wchodzisz sie wypowiadac i nikt ci nie kazal tego robic a mozna spokojnie przejsc obok tego i sie nie odzywac prawda ?

sam sobie "wyssales z palca" ze skladam to na zamowienia a co do mojego samodzielnego skladania to podalem zestaw i zapytalem sie czy macie jakies pomysly na propozycje lub zmiany a ty zachowujesz sie tak jak bym ci go kazał od 0 sam skladac.

Kolejna sprawa to okreslenie sie na co mam stawiac przy kupnie tego pc a mi sie jednak wydaje ze przy takiej kwocie jedyne na co moge stawiac to wydajnosc ktora nie bedzie sie gryzla z estatyka wiec na przyszlosc prosze cie zachowaj malo przemyslane komentarze dla siebie a posty nabijaj w innym dziale :)

=== dla reszty uzytkownikow ===

Witaj jesli chcesz sie wypowiedziec w tym temacie to prosze cie bardzo aby twoja wypowiedz byla zwiazna z tematem.

ѕ     н     ι     ѕ     н     α

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...