Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

e25 czy su122-44

ElortGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie co uważacie o tych dwóch zarabiaczach, chodzi tu glownie o zarobek bez premki i ogólnoe zarobek.Załoga kilkuperkowa na oba tdki będzie doświadczenie też mam więc odpowiadajcie

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Oba czołgi są dobre. Normalnie wychodzę ok 20-30k na czysto, wystarczy zrobić trochę dmg. I tu jest problem bo 2k z Su to ok 5-6 strzałów (6,75s rld bez BIA) a w e25 to około 15 strzałów (ok 2,80 jeśli dobrze pamiętam). Tak więc kupując jeden z nich zwróć uwagę na to czy zależy ci na dmg i ubijaniu czołgów za 400hp (+ nie najgorszy pancerz i średnia mobilność) w Su czy szybkostrzelności i dmg około 120 (+brak pancerza i duża mobilność) w e25. Ja bym wybrał Su bo jakoś lepiej sie nią "szaleje" :), oczywiście obiema zarabiarkami można poszaleć po polu bitwy i robić tam naprawdę niezła rozpierduchę ale jednak pewniej sie czuje mając duże działo Su niż małe działko e25. 

Ps: Po "szaleństwie" z Su wychodzę nawet ok 60k na czysto bez premki, e25 jakoś mi sie to jeszcze nie udało (za mały dmg :( )

Opublikowano

E25 nie jest do zarobkowania, bo połowa albo 1/3 ammo musi być goldem.

Co ty gadasz ?

Czołg bez problemu potrafi wyjść 60-70k na czysto, a golda nie trzeba używać.

Jest tak mobilny, że bez problemu możesz zajechać albo tylko świecić.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Dla mniej doświadczonego gracza na pewno Su. Łatwiej wykorzystać jego zalety niż takiego E-25.

Opublikowano

Co ty gadasz ?

Czołg bez problemu potrafi wyjść 60-70k na czysto, a golda nie trzeba używać.

Jest tak mobilny, że bez problemu możesz zajechać albo tylko świecić.

Ty objeżdzasz czołgi E 25? xD

Ja bym polecił E 25, bo moim zdaniem łatwiej się tym gra. Ma lepsze camo, świetne działko, zarąbistą mobilność i brak pancerza. Zarobkowo dużo mniej nie zarabia niż Suczka.

Opublikowano

Ty objeżdzasz czołgi E 25? xD

Ja bym polecił E 25, bo moim zdaniem łatwiej się tym gra. Ma lepsze camo, świetne działko, zarąbistą mobilność i brak pancerza. Zarobkowo dużo mniej nie zarabia niż Suczka.

Szukam pozycji gdzie mogę bić z boku, czasami podjeżdżam, gdy wiem, że czołg nie opuści na mnie lufy ;)

Wszystko zależy od twoich umiejętności, su 122 44 dla "początkujących" będzie ok ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Szukam pozycji gdzie mogę bić z boku, czasami podjeżdżam, gdy wiem, że czołg nie opuści na mnie lufy ;)

Wszystko zależy od twoich umiejętności, su 122 44 dla "początkujących" będzie ok ;)

SU będzie dla początkujących dobry kiedy wyrzuci go na VIIt, bo na IXt będzie mógł taki gracz się utopić jedynie. E 25 jest o tyle lepsze, że może go wyrzucić maksymalnie na VIIIt, a tam radę da, bo może wykorzystać wszystkie jego zalety.

Opublikowano

Su dla początkujących ? Szczególnie kiedy z działkiem 122mm z pene 175 żuci cie na t9... Ale na t 7-8 czołg wymiata. Ja e25 gram bardziej jako spot bo kamo ma naprawdę dobre, a su w pierwszej linii razem z HT, jak dla mnie kampienie tym czołgiem nie ma sensu ( no chyba że na t9), w tedy obiema zarabiarkami wychodzę ok 40k na czysto bez premium.

Opublikowano

Witam jak w temacie co uważacie o tych dwóch zarabiaczach, chodzi tu glownie o zarobek bez premki i ogólnoe zarobek.Załoga kilkuperkowa na oba tdki będzie doświadczenie też mam więc odpowiadajcie

E25 specyficzny pojazd, raczej do doszkalania niemieckich załóg z TD niz do wiekszego zarabiania dlaczego tak twierdze dlatego że 150 mm penetracji to jednak za mało co do niektórych VII nie mówiąc już o VIII.

SU 122 44 TD dla początkujących którzy już trochę jeździli na rosyjskich (wyżej niż SU85B) TD, 175 mm penetracji może nie powala ale na VII i większość VIII tierów starcza dopiero przy IX trzeba trochę ruszyć głową. 

Zarabiają podobnie a nawet Su więcej, wyżej rzuca więcej DMG do ubicia, więcej kasy do zarobienia.

Spójrz tu.

Opublikowano

E25 specyficzny pojazd, raczej do doszkalania niemieckich załóg z TD niz do wiekszego zarabiania dlaczego tak twierdze dlatego że 150 mm penetracji to jednak za mało co do niektórych VII nie mówiąc już o VIII.

SU 122 44 TD dla początkujących którzy już trochę jeździli na rosyjskich (wyżej niż SU85B) TD, 175 mm penetracji może nie powala ale na VII i większość VIII tierów starcza dopiero przy IX trzeba trochę ruszyć głową. 

Zarabiają podobnie a nawet Su więcej, wyżej rzuca więcej DMG do ubicia, więcej kasy do zarobienia.

Spójrz tu.

150 mm penetracji to mało? Sądzę, że nim nie grałeś i wystarczy nawet na VIIIt, lecz tak jak pisałeś wystarczy ruszyć głową. E 25 będzie lepszym wyborem niż Suka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...