Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta główna pod slim Dell

mrfilmik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam komputer obudowa slim vostro z mocnym zasilaczem dell . Czy można może w slimce z zasilaczem della zmienić płytę główną ? Jak tak to jaką byście polecili . Z pci e i wejściem na jakieś i3 . i ddr3 . Z góry dzięki za pomoc . Oczywiście płyta najlepiej 4 sloty ddr3 . Jakaś lepsza z tańszych .

logo2.png

Opublikowano

Musisz podać co to za procesor siedzi w tym dellu, ewentualnie obecną płytę główną, zanim coś się dobierze to trzeba wiedzieć pod jaki socket brać.

Opublikowano

przeciez pisze że ma zwykły procek skoro liczy na i3

praktycznie możesz sobie odpuścić wymianę bez wiedzy i znajomości rozmiarów / ulokowania części na płycie i w obudowie, lepiej kupić tak sam złom używany z wymaganymi bebechami

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Źle zrozumiałem, myślałem, że już ma i3. Cztery sloty na ram w formacie micro atx zaczynają się pojawiać w płytach od około 300 zł i wyżej, a w formacie mini atx w ogóle nie spotkasz 4 slotów. Nie opłaca się w to inwestować wg mnie. Lepiej zrobić jak to napisał pan wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...