Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] co sadzicie o hardzie jak pl z 2010

raque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A gdyby dodac jeszcze pety i kilka nowosci. ogolnie jakie teraz hardy sie trzymaja

Takie które mają bardzo dużą reklame i pewną ekipe, ludzie nie lubią ryzykować dużej ilości czasu u "świeżaków".

Opublikowano

Hardy to oklepany pomysł chociaż lubię hardy, to jednak jest już tu tłoczno i nie ma miejsca na nowe serwery + za 2miechy ma ruszyć nawie więc wgl.

co do nowości to co im dasz? wygląd nie starczy, a jak dasz 20moby to hard już nie będzie.

ani easy ani hard. Możesz brać elementy z każdego typu, dla harda nie ma miejsca, easy jest na tydzień. Dobry medium, albo trzeba mieszać.

Opublikowano

odrazu mowie nie nastawiam sie na zarobek tylko na ilosc graczy nawet nw czy is bedzie jak bedzie to strasznie tanio poniewaz serwer tworze jako rozrywke po ciezkim dniu w pracy

nowosci hmmm chodzi mi ze odbiegne od Pl z 2010 dodam jakies szkynki  wo ww bramy piekel itd itd zwieksze max lvl do 105 dodam mapke , set zbroi i bron. pety

Opublikowano

a co wy na to 110 lvl max dodatkowa mapka od 100 sety to stalka ->set1-->set2 bronie bojo-->syrek-->set nie duzo questow duzo dougenow czy jak to sie pisze zawsze mam z tym problem typ medium brak 6-7 1-5 ze szkat jak i autopoty. 

no bo taka prawda dlatego zalozylem ten temat aby dowiedziec sie co teraz ma szanse bo za czasow kiedy to ja robilem byly to hard/medium

plus jeszcze ciekawe systemy konne bankowosci itd itd

Opublikowano

Ciężko się wybić na hardzie, polecam Ci bardziej zrobić fajnego medium/easy 150 max z nowymi dungeonami, misjami oraz nowościami, od razu proponuję postawić serwer na plikach suorce. 

xD 

Opublikowano

no to jakos trzeba zaczac wszelkie propozycje zglaszajcie tutaj

wieciec co ja chcem serwer do 200 graczy jbc moze byc wiecej ale minimum to 70

Opublikowano

no to jakos trzeba zaczac wszelkie propozycje zglaszajcie tutaj

wieciec co ja chcem serwer do 200 graczy jbc moze byc wiecej ale minimum to 70

Tak szczerze mówiąc to ty powinieneś postawić serwer z własnymi propozycjami i jakoś nam go zaprezentować byśmy właśnie zagrali u Ciebie. Ale jeżeli ty oczekujesz tylko 70 graczy to chyba serwera na poważnie nie bierzesz lub robisz sobie tylko jaja. 

xD 

Opublikowano

wlasnie chodzi ze to jest minimum minimum nastawilem sie na okolo 200-300 i do tego darze. A wiec Tak Typ serwer moim zdaniem hard/medium max lvl 120 a waszym?

Opublikowano

a co wy na to 110 lvl max dodatkowa mapka od 100 sety to stalka ->set1-->set2 bronie bojo-->syrek-->set nie duzo questow duzo dougenow czy jak to sie pisze zawsze mam z tym problem typ medium brak 6-7 1-5 ze szkat jak i autopoty. 

no bo taka prawda dlatego zalozylem ten temat aby dowiedziec sie co teraz ma szanse bo za czasow kiedy to ja robilem byly to hard/medium

plus jeszcze ciekawe systemy konne bankowosci itd itd

To w końcu chcesz PL'a z 2010 czy tego co teraz?

Może i Tobie wystarczy 100 online, ale jak dla graczy to mało, szczególnie na hardzie. Więc radziłbym Ci zrobić serwer taki jak napisał @GordOnix

tenor.gif

Opublikowano

Twoj post jest bezsensowny. Widac ze jakies 'ubytki' zostaly ci z gimnazjum a do ludzi sie nie czepiaj , bo z kad wiesz moze maja jakas wade wrodzona? Jak w moim pprzypaku dysortografia :)

Opublikowano

Twoj post jest bezsensowny. Widac ze jakies 'ubytki' zostaly ci z gimnazjum a do ludzi sie nie czepiaj , bo z kad wiesz moze maja jakas wade wrodzona? Jak w moim pprzypaku dysortografia :)

Twoj temqt jest bezsensowny. Pytasz ludzi czy wie serwer przyjmie , potem co dodac , czy to co dodam sie przyjmie a na koncu jakie pliki uzyc.

Pierw odpal se hamachi popracuj z rok i wtedy rob tego harda bo teraz twoja wiedza jak i ten post sa smiechu warte

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Od dosć dawna zastanawiałem się nad takim projektem lub czy ktoś się odważy taki stworzyć sam na nim bym zagrał, ale mam w głowie pewne koncepcje, które z harda zrobiłyby oldsql z nutką nowości które nie są dostepne na globalu.

Up@ w zasadzie masz racje, że ludzie wybiorą SG, ale dlaczego nie można by zrobić odpowiednika SG tylko, że stworzonego i prowadzonego przez Nas, Polaków ?

Opublikowano

Na serwer musisz mieć pomysł i obszerną wiedzę o Metinie, a w dodatku szczyptę logiki w myśleniu - tak wiem, in short: I hate myself.

Your superman is here, bitch!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...